Κατὰ τῆς ἀντιχριστιανικῆς νόσου.

Κατὰ τῆς ἀντιχριστιανικῆς νόσου.-βασική θέσις-
-Παρετήρησα εδώ στο Φ/Β και στα μπλόγκ ότι πληθύνονται οι ασθενείς της Αντιχριστιανικής νόσου η οποία ολοένα επεκτείνεται! Οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε έναν ιδικόν τους κόσμον μονομανίας, γύρω τους δεν υπάρχει τίποτε καλόν ή κακόν άξιον σχολιασμού, μόνη τους ασχολία επί 24ώρου βάσεως είνα μία συνεχής, μονότονος και ιδιαιτέρως και απεχθώς χυδαία επίθεσις κατά του χριστιανισμού. Αξιοσημείωτον είναι ότι ο Αντιχριστιανισμός αυτός είναι οργανωμένος εις σύστημα του οποίου το κύριον χαρακτηριστικόν είναι ότι βρίθει οφθαλμοφανών αντιφάσεων!
-Δεν κατηγορούν το Χ.Ο. διά τα πραγματικά τρωτά του, ότι είναι Παρακράτος και Κράτος και υπαγορεύει στην Κυβέρνησι την επί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πολιτική της και επιπροσθέτως γίνεται πρόξενος πλήθους σκανδάλων ηθικών και περιουσιακών. ΟΧΙ! Κατηγορούν τους χριστιανούς με ανεπιτρέπτους χλευστικάς εκφράσεις διά τα καταπιστεύματά τους! Δεν γνωρίζουν άραγε οι απελέκητοι ότι απαγορεύεται από το Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας να κρίνης τας πίστεις των άλλων και ότι έχει ο καθείς το απάγραπτον Δικαίωμα να πιστεύη ό,τι επιθυμεί, έστω κι αν στους άλλους φαίνεται γελοίον ή αδικαιολόγητον! Αποτέλεσμα τούτου είναι να φαινόμεθα όλοι εμείς ως φανατικοί και μισαλλόδοξοι εχθροί της Θρησκευτικής Ελευθερίας που επομένως δεν χρήζομε Αναγνωρίσεως αλλά μάλλον αστυνομικής καταστολής! Με το πείσμα που λοιδορούν τα χριστιανικά “πιστεύω” φαίνεται ότι αυτό σαφώς επιδιώκουν!
-Στον χριστιανισμό αποδίδουν πράγματα φανταστικά, όπως π.χ. ότι εκχριστιάνισε την Ελλάδα και το Βυζάντιον ήτο χριστιανικόν, αγνοούν οι αγράμματοι ότι ο Λαϊκός μας πολιτισμός ΔΕΝ έχει ούτε ένα χριστιανικό στοιχείο και ότι οι Έλληνες ζούσαν και ζούν μέσα σε ένα λαϊκό πολιτισμό όπου το Χ.Ο. είναι μία λίγο ακατάληπτη υποχρεωτική ιθαγένεια! Ομως ούτως επιτυγχάνουν έναν σημαντικόν στόχον, τον τεμαχισμόν της Ελληνικής Ιστορίας με αποτέλεσμα να χάνεται ένα απαραίτητον συστατικόν της Ελληνικής Πατρίδος: η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Υβρίζουν το Βυζάντιον και το νεοελληνικόν κράτος ως χριστιανικά και με απίστευτον μένος επιτίθενται στα ιερά και στα όσια του Ελληνισμού καταφερόμενοι εναντίον των αειχρόνων συμβόλων του όπως ο “Μαρμαρωμένος Βασιλιάς”!
-Δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μέρος του Ελληνισμού και της Πατρίδος, αντιθέτως “Ελληνες” αυτοί δεν μπορούν να συντάσσονται με τους χριστιανούς στους οποίους αποδίδουν φανταστικάς ιδιότητας, δεν πιστεύουν λένε οι χριστιανοί στην Πατρίδα αλλά στην “επουράνιο Ιερουσαλήμ”! Αλήθεια, κύριε μου; Εκεί πίστευαν αυτοί που έπεσαν στην Πίνδο και στην Τρεμπεσίνα; Ομως αυτοί, οι “πραγματικοί Έλληνες”, όχι! δεν έχουν σκοπό να συστρατευθούν με τους μιαρούς χριστιανούς και να πολεμήσουν υπέρ Πατρίδος, αυτοί είναι κάτι άλλο: “Γνήσιοι Έλληνες”, αποκεχωρισμένη αυτοπεριθωριοποιημένη κοινότητα, σέχτα που διόλου δεν ενδιαφέρεται τί θα γίνη η δύσμοιρη τούτη χώρα! Αυτοί ενδιαφέρονται γιά τους “Θεούς”! Δεν βλέπουν οι ατυχείς ότι οι πέριξ τους “χριστιανοί” είναι ίδιοι μ’ αυτούς, με τίς ίδιες ιδέες, ήθη και έθιμα και τρόπον σκέψεως! Οχι! αυτό το αποκλείουν και με τέλεια λογική φρενοπαθούς ισοπεδώνουν τα πάντα στα φτωχικά τρισβάρβαρα κειμενάκια τους! Γι’ αυτούς η μάνα τους κοι η αδελφή τους που λένε ότι είναι χριστιανές είναι ίσες κι όμοιες με τον Μαγκρεμπίνο λαθρομετανάστη, ή ακριβέστερα, αυτός πλεονεκτεί “επειδή ο μουσουλμανισμός δεν πείραξε την Ελλάδα”! Οθεν φθάνουμε στο ποθούμενον: αυτοί οι γνήσιοι και στον υπερθετικόν βαθμόν Έλληνες γίνονται υπέρμαχοι του Εποικισμού! Δεν έχουν λόγο να υπεισέλθουν σε μία διαμάχη που δεν τους αφορά, μεταξύ των Χ.Ο. Ελλήνων και των λαθρομεταναστών! Αυτοί που σέβονται την Ελλάδα δεν δίδουν δεκάρα κι ούτε “τους καίγεται καρφί” αν οι Έποικοι εισβολείς οικειοποιούνται την Ελληνική Πατρίδα! Αφού θετικά τεμαχίσουν την Ελληνικήν Ιστορίαν επιτίθενται με αισχρή στρεψοδικία εναντίον της Γεωγραφικής υποστάσεως του ελληνισμού!
-Συναφώς, με αγριότητα σεληνιαζομένου επιτίθενται εναντίον οιουδήποτε τολμά απο το βήμα της Βουλής να ξεστομίση τις από τεσσαρακονταετίας απηγορευμένες λέξεις: “έθνος”, “πατρίδα”, “Ελλάδα”, επειδή λένε τον όρκισε ο Αρχιεπίσκοπος! ενώ αντιθέτως ουδέποτε τους ξεφεύγει μία επικριτική λεξούλα για τους Αριστερούς-Συριζαίους, που επίσης τους ορκίζει ο Αρχιεπίσκοπος, τους εξ ορισμού εχθρούς της Ελληνικής Πατρίδος και της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως, τους λυσσήρεις υποστηρικτάς του Εποικισμού, τους εξωμότες τεμαχιστές του σώματος της Πατρίδος και στυγερούς υποστηρικτές της “Ανεξάρτητης Μακεδονίας-Θράκης”! Αλλά είπαμε, αυτοί οι “γνήσιοι Έλληνες” διόλου δεν ενδιαφέρονται δια την εδαφικήν υπόστασιν της Πατρίδος αλλά αντιθέτως υβρίζουν, χρησιμοποιούντες όλα τα όπλα του παλαιοκομμουνιστικού υβρεολογίου, όσους ομιλούν διά το έθνος διότι είναι κακοί, “εθνικιστές”, “ρατσιστές”, “ναζί”! Και φυσικά η περιορισμένη διάνοιά τους δεν κάμνει τον κόπο να μας εξηγήση τι εστί κακός εθνικιστής και τί εστί καλός “εθνικός” που έχει το έθνος ως χλεύη και στόχον των πυρών του!
-Είπαμε ότι αυτοί οι “γνήσιοι Έλληνες” ενδιαφέρονται διά το κακόν του Χριστιανισμού και διά το καλόν της “θρησκείας των προγόνων”! Των προγόνων; Ποιών προγόνων, αφού δεν μένουν μόνον στον τεμαχισμό τον ιστορικό και τον γεωγραφικό της Ελληνικής Πατρίδος αλλά επιπροσθέτως και κατά κύριον λόγον επιτίθενται ως λυσσήρεις ύαινες εναντίον του οιουδήποτε τολμήσει να ομιλήση και να υποστηρίξη ότι υπάρχει τω όντι συνέχεια βιολογική, ότι οι “πρόγονοι” είναι πραγματικοί βιολογικοί πρόγονοι, είναι η ράτσα μας, και όχι φανταστικοί, μυθολογικοί “πρόγονοι”! Επιτίθενται εναντίον τους με όση κακοήθεια μπορούν να συγκεντρώσουν και τον λιθοβολούν ώσπου να σκάση! Οπότε, ποιοί πρόγονοι, που πιστεύουν μας λένε στην “θρησκεία των προγόνων”; Είναι διχασμένες προσωπικότητες; Ανόητοι που δεν αντιλαμβάνονται τί υποστηρίζουν ή απλώς επιθυμούν να φέρουν την σύγχισι στην διάνοια των αφελών και των νεοφωτίστων;
-Αλλα εδώ εμφανίζονται πράγματα ακόμη πιό περίεργα! Αυτοί καθημερινώς εμφανίζονται με πραγματική μονομανία ως εχθροί του Χριστιανισμού και ως επιθυμούντες την έκλειψίν του διότι “είναι ‘Ελληνες”! Ο καθείς βεβαίως αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος τρόπος να περιορίσης και να εξαφανίσης τυχόν μία θρησκεία είναι να παρουσιάσης εμπρός της μία άλλη ισχυρή και συντεταγμένη θρησκεία την οποίαν θα φροντίσης να ενθρονισθή στο κέντρον της κοινωνίας! Επομένως κάθε λογικός άνθρωπος θα εφαντάζετο ότι όλοι αυτοί οι ‘Έλληνες” και “εθνικοί” θα είχαν μίαν και μόνον φροντίδα! Να φέρουν στο κέντρον της κοινωνικής-πολιτικής ζωής μία συντεταγμένη και πανίσχυρη Ελληνική Θρησκεία! Όμως, απίστευτο αλλά πραγματικό, το αντίθετον ακριβώς συμβαίνει: από μακρυά, σαν πεινασμένα αγρίμια, οσμίζονται όποιον ομιλεί γιά συντεταγμένη θρησκεία και γιά την αυτονόητη ανάγκη να έχουμε κι εμείς το Δικαίωμά μας της Θρησκευτικής Ελευθερίας, όπως το έχει ο καθείς λαθρομετανάστης της πράσινης κάρτας που το Κράτος του κτίζει μεγαλοπρεπές τζαμί ή του δίδει άδειαν Ευκτηρίου Οίκου, και να είμεθα θρησκεία ανεγνωρισμένη στα νόμιμα θεσμικά πλαίσια! Ναί, τον οσμίζονται από μακρυα και επιτίθενται αγεληδόν να τον καταξεσχίσουν διότι “δεν ήμαστε θρησκεία” και “δεν θέλουμε αναγνώρισι”! Από την μία πλευρά, δεν τους ενδιαφέρει η Πατρίδα, αλλά “οι Θεοί” κι απ’ την άλλη “δεν ήμαστε θρησκεία”· πάσχουν οι άνθρωποι νοητικώς ή θέλουν εμάς να τρελλάνουν;

Ας σταματήσωμε εδώ, αν και χίλια άλλα είναι δυνατόν να λεχθούν! Δι’ ημάς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εξόχως κακοήθης Αντιχριστιανική νόσος με όλες τις αποχρώσεις της είναι ένα τεχνικόν “κατασκεύασμα γραφείου” το οποίον εξαπελύθη εναντίον μας συμφώνως προς την πολύ γνωστήν τακτικήν της πολυπλεύρου επθέσεως, που έχουν προ πολλού υιοθετήσει οι εχθροί μας: Αφού δεν τους εφόνευσε το ένα δηλητηριώδες βέλος ασφαλώς θα τους φονεύσει το δεύτερον!

Παναγιώτης Μαρίνης

φωτογραφία

(Visited 205 times, 1 visits today)
Leave a Reply