800.000 hogs;

Γουρούνια; 800.000 γουρούνια; Μά εἴμαστε σοβαροί;
Τί στό καλό; Ἐπλημμύρισε ἡ Ἀμέρικα ἀπό ῥατσιστικά γουρούνια; Καί μετά; Τί ἔγινε;
Πάντως γιὰ τὴν ὥρα 800.000 γουρούνια, ἀπὸ ὅσα γνωρίζουμε, ἐπλησίαζαν στὴν πρωτεύουσά τους, μὲ στόχο νὰ ἀνακόψουν τὴν πορεία τῶν ἰσλαμιστῶν. Ὁ λόγος; Ἡ προπαγάνδα… Βλέπετε, δὲν φθάνει ποὺ δημιουργοῦν ἐχθρούς τὰ ἀμερικανὰ μετὰ τοὺς φορτώνουν καὶ στὶς κοινωνίες τους…
Νά πῶ καλά νά πάθουν;
Μπᾶ… Νωρὶς εἶναι ἀκόμη…
Ἔχουμε πολὺ χρόνο ἐμπρός μας…

Φιλονόη

ΗΠΑ: Πορεία 2 εκατομμυρίων μηχανόβιων σχεδιάζει να συναντήσει πορεία 1 εκατομμυρίου μουσουλμάνων, στη Ν. Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου !

Οι Μουσουλμάνοι της Αμερικής έχουν αρχίσει να προωθούν μια πορεία στις 11 Σεπτεμβρίου στην Ουάσιγκτον, με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η οποία αρχικά είχε το σκοπό της διαμαρτυρίας για την «αντι-ισλαμική μισαλλοδοξία στις ΗΠΑ» και στη συνέχεια μετατράπηκε σε «Πορεία ενάντια στο Φόβο». Όμως  η πορεία των μουσουλμάνων πρόκειται να έχει ανταγωνισμό.
Και μάλιστα ηχηρό ανταγωνισμού. Πολύ ηχηρό.
Έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook στην οποία πολλά άτομα συντονίζουν αυτό που έχει βαπτιστεί “2 Million Bikers to DC”(“2 εκατομμύρια μηχανόβιοι στην Ουάσιγκτον, DC”).
Το blog ‘Mr. Conservative’ γράφει : «Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την κακή ομιλία είναι με την καλή ομιλία. Μερικές φορές η «ομιλία» μπορεί να εκφραστεί απλά με τον αριθμό των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εμφανιστούν για να υποστηρίξουν μια αρχή. Αυτή είναι η άποψη που έχουν εκατοντάδες μηχανόβιοι (μέχρι τώρα) σε όλη την Αμερική καθώς ετοιμάζονται να ενταχθούν στο ‘2 Million Biker Ride to DC 2’ για να αντιμετωπίσουν τη σχεδιαζόμενη ‘Million Muslim March” της 11ης Σεπτεμβρίου. 
Στη σελίδα στο Facebook, ο σκοπός της κοινότητας περιγράφεται ως εξής: “Για να τιμήσουμε όσους έχασαν τη ζωή τους στις 11 Σεπτεμβρίου (911) και τις ένοπλες δυνάμεις μας που πολέμησαν εκείνους που επίσπευσαν αυτή την επίθεση!”
Ήδη υπάρχουν πάνω από 30.000 “likes” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
“Έχουμε δημιουργήσει πλέον στην τελική φάση για τον συντονισμό των πολιτειών! Όλοι οι αναβάτες πρέπει να κοιτάξουν τη λίστα με τις πολιτείες, να επιλέξουν την πολιτεία και το αίτημά τους θα προστεθεί! Πολλές πολιτείες εξακολουθούν να χρειάζονται συντονιστές», λένε οι οδηγίες.
Κάποιος Ronald Curaba είπε: «Όποιος σχολιάζει, λέγοντας θα ήθελα να κάνουμε αυτό … πρέπει να το βουλώσει και να εμφανιστεί! Είμαι ένας συνταξιούχος υπολοχαγός της Πυροσβεστικής. …. θα είμαι εκεί Θεού θέλοντος! “
Ο Bryan Short λέει: «Ενδείκνυται. Ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι περικυκλωμένοι από 2 εκατομμύρια ‘hogs’! (= γουρούνια, έτσι λένε τους ‘χαρλεάδες’. Το δε banner της σελίδας δείχνει ένα γουρούνι σε μηχανή!)
Οι διοργανωτές της σελίδας πρόσθεσαν: “Παιδιά, απλά ήθελα να πω ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Η εκδήλωση αυτή έχει πολλή δουλειά. Όμως, για τη πατρίδα μας, αξίζει τον κόπο. Όπως και σε κάθε εκδήλωση, όπως αυτή, δέχεται επίθεση από παντού. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε οι περισπασμοί να μας αποτρέψουν από το στόχο μας. “

ΗΠΑ: Αψηφούν την απαγόρευση χιλιάδες πατριώτες μοτοσικλετιστές και καταφθάνουν κατά χιλιάδες στην Ουάσιγκτον

Από Patriot Action (ΗΠΑ) και την σελίδα του English National Resistance στο facebook:
Έρχονται συνεχώς! Παρά την απαγόρευση, οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι πάνω από 800.000 μοτοσικλετιστές είναι τώρα στο δρόμο!
Σαν κινούμενη θάλασσα από όλη την Αμερική, γεμίζουν τους δρόμους, ένα πατριωτικό τσουνάμι κατευθύνεται προς την Ουάσιγκτον!
Καβάλα στις Harleys, ο στρατός των πατριωτών μηχανόβιων κυλά προς την DC σε ένα ασταμάτητο παλιρροϊκό κύμα από μέταλλο, αναθυμιάσεις και δέρμα για να αποτίσουν φόρο τιμής και να υπερασπιστούν την τιμή όλων των ανθρώπων που σφαγιάστηκαν από τους ισλαμιστές στις 9/11.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό θα πρέπει να δώσει σε αυτούς τους προδότες π****** πολιτικούς στην Ουάσινγκτον μια ιδέα για το τι θα συμβεί αν ποτέ αποφασίσουν να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν θα υπάρξει κανένα ασφαλές μέρος για να κρυφτούν!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “800.000 hogs;

Leave a Reply