30 δις μαῦρο χρῆμα σέ τουρκικά χέρια ἀπό τό δουλεμπόριο

 

Τυγχάνει να έχω συζήτηση τουλάχιστον με δέκα- δεκαπέντε  άτομα από την Γεωργία, για τον τρόπο και το κόστος να έρθουν στην Ελλάδα.

Τους περισσότερους εξ αυτών τους έχουν περάσει οι Τούρκοι από τον Έβρο, κάποιοι έχουν έρθει μέσα σε ιδικές κρύπτες στα λεωφορεία και δύο είχαν έρθει με τουριστική βίζα την οποία μετά παραβίασαν και έμειναν μόνιμα στην Ελλάδα.

Όμως δεν έχει σημασία για εμένα το πως ήρθαν, σημασία έχει ότι σχεδόν όλοι τους έχουν πληρώσει πάνω από 3000-4000  Ευρώ για να έρθουν στην Ελλάδα με τον Α η  τον Β τρόπο, ακόμη και αυτοί  που ήρθαν με τουριστική βίζα ο ένας εξ αυτών πλήρωνε σε κάποιον Έλληνα ξενοδόχο 2000 ευρώ για την διευκόλυνση.

Με λίγα λόγια, και με δεδομένο ότι υπάρχουν πάνω από 100 000 Γεωργιανοί στην Ελλάδα, προκύπτει ότι έχουν πληρώσει συνολικά τουλάχιστον 300 Εκατομμύρια  ευρώ, (100.000 Γεωργιανοί χ 3000 ο κάθε ένας =300 εκατομμύρια), σε κάποιους για να τους φέρουν στην Ελλάδα να δουλεύουν παράνομα.

Και βάζω εγώ το φυσικό ερώτημα, σε κάθε μη πουλημένο δημοσιογράφο – κόμμα – πολιτικό – κρατικό λειτουργό: Γιατί η Ελλάδα δεν πουλά η ίδια μέσον της πρεσβείας μας στην Γεωργία προς 3000 Ευρώ το δικαίωμα να αποκτήσει ο κάτω των 30 ετών Γεωργιανός, μια δεκαετή άδεια παραμονής και νόμιμης εργασίας στην Ελλάδα;

Θα μου πει κάποιος, μα καλά, με τόση ανεργία δεν χρειαζόμαστε κανέναν.

Δεν διαφωνώ.

Πράγματι με τόση ανεργία δεν έχουμε ανάγκη κανέναν ξένο εργαζόμενο, εκτός ίσως τις εσωτερικές αλλοδαπές νοσοκόμες και αυτές μόνο σε πιστοποιημένους συνταξιούχους βαριά αναπήρους.

Αν τώρα κάνουμε μια αναγωγή στα 2-3 εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουν έρθει ή περάσει κατά καιρούς στην Ελλάδα, προκύπτει ότι θα μπορούσε το ελληνικό μπουρδελιστάν να είχε ένα οικονομικό όφελος πάνω από 30 000 000 000 δις, ναι πάνω από 30 δις, όσο δηλαδή ήταν το έλλειμμα πριν μπούμε στα μνημόνια.

Βέβαια, με 30 δις μαύρο χρήμα σε τούρκικα χέρια αφού από εκεί έρχονται σχεδόν όλοι οι λαθραίοι, είναι πολύ εύκολο να εξαγοραστούν τα δωσίλογα ΜΜΕ της του Ελλαδιστάν και να σε τυφλώσουν βάζοντας σου να βλέπεις τον Σουλεϊμάν και να νομίζεις ότι το σπίτι του Κεμάλ θα συνεισφέρει στην ελληνοτουρκική φιλιά.

Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, μας έλεγε η Νταλάρα του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, άρα λογικό να μην υπάρχουν για αυτήν βέβαια ούτε τα 30 δις λαθραία Ευρώ!!!

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

ὀλυμπία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply