Ὅ,τι ἄφησε στή μέση ὁ Γιωργάκης θά τό ἀποτελειώσῃ ὁ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τον Δεκέμβριο του 2008 ενεργοποιήθηκαν τα δίκτυα του Soros … και 10 μήνες μετά την “αυταρχική” κυβέρνηση Καραμανλή …ο κόσμος ψήφισε με ανακούφιση τον κεντροαριστερό Σοσιαλιστή Γιωργάκη Παπανδρέου που είχε βρει και τα λεφτά …
Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου ενεργοποιήθηκαν και πάλι τα δίκτυα του Soros , η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να δείξει το αυταρχικό της πρόσωπο …και σε 8 μήνες θα ψηφίσουμε όλοι με ανακούφιση τον κεντροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Το “τεράστιο” έργο που άφησε στη μέση ο Γιωργάκης … θα το ολοκληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς και ως στελέχη και ως ψήφοι … είναι πρακτικά το βαθύ ΠΑΣΟΚ …φρεσκοβαμμένο .

Οι τοκογλύφοι έδωσαν το χρίσμα στον Τσίπρα καλώντας τον στο ίδρυμα BROOKINGS με έξοδα του Soros … οπότε τυχόν επιζήσαντες του πρώτου κύκλου “ΣΩΤΗΡΙΑΣ” και “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” … θα εξολοθρευτούν οριστικά στον δεύτερο κύκλο “αντιμνημονιακής” πολιτικής που θα εφαρμόσουν οι “πολέμαρχοι” του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ο μισός ΣΥΡΙΖΑ (ως ΔΗΜΑΡ) … έχει εμπειρία διακυβέρνησης …και γνωρίζει πλέον με ποιον τρόπο μπορεί να παρουσιάζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ως SUCCESS STORY.

Μένει απλά να δούμε πως θα ξεκινήσει ολόκληρος ο τύπος να “γέρνει” υπέρ μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή μίας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ … για να μας σώσουν από τον τρομερό μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply