ΣΥΡΙΖΑῖος σκότωσε ταξιτζῆ

Του Γιώργου Καρακίτσου ([email protected]

Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει η σκέψη μου, για αυτό σας προειδοποιώ από τώρα. Φυσικά, ίσως να κάνω λάθος και η σκέψη μου να είναι και αυτή λάθος. Αλλά όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη!

Ξεκινάμε λοιπόν… Πέρυσι στην Πάρο έγινε ένα φρικτό έγκλημα, προηγήθηκε μια ληστεία σε τράπεζα και όπως οι ληστές έβγαιναν από αυτή συνάντησαν έναν ταξιτζή τον οποίο και σκότωσαν. Ο ληστής – δολοφόνος λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει σε πασίγνωστο αριστερό site και είχε ευχηθεί να γίνει κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια; Είχε παραδεχτεί τις πολιτικές του απόψεις. Δεν τον κατηγορώ για αυτό. Είναι δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει και να πιστεύει ότι θέλει. Αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι από αυτά του τα λόγια ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από λίγες μέρες ΚΑΙ κάνει μια ληστεία αλλά ΚΑΙ δολοφονεί έναν αθώο άνθρωπο -που ήμαστε 100% σίγουροι ότι δεν είχε προκαλέσει με τις πολιτικές του πεποιθήσεις- αλλά τότε όλοι μίλησαν για έναν ληστή, για έναν δολοφόνο. Κανένας όμως δεν αναφέρθηκε και πουθενά δεν έγινε τόσος μεγάλος “ντόρος” για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Πότε δεν είπαν “ΣΥΡΙΖαίος σκότωσε ταξιτζή” ή “Συμμορία ΣΥΡΙΖαίων ενεπλάκει σε δολοφονία”.

Δεν θα πω αν έκαναν καλά ή όχι που δεν είπαν τίποτα, αλλά θα πω πως τα ΜΜΕ ότι δεν τους αρέσει ή ότι δεν τους συμφέρει ξέρουν να το βγάζουν από τη “μέση” πολύ καλά. Επίσης, όλοι θυμόμαστε τον Κορκονέα. Πόσοι από εσάς θυμούνται ότι ήταν μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

Δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω τα μέλη του κάθε κόμματος. Ούτε είμαι εγώ που θα δικάσω και θα πω αν τα μέλη της ΧΑ είναι περισσότερο εγκληματίες από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι πως κάθε δολοφόνος έχει μια κομματική ταυτότητα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα μέλη της ΧΑ ίσως να είναι πιο επιρρεπή σε αυτά τα θέματα. Όμως πολλές φορές βλέπουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν 10 φορές χειρότερα εγκλήματα και τότε κανείς δεν αναφέρεται στην κομματική ταυτότητα του δράστη. Θα σας θυμίσω το αίσχος της Marfin με 3 θύματα και 1 έγκυο γυναίκα. Επίσης θα σας θυμίσω την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Πήρα το ρίσκο και έγραψα την γνώμη μου και ελπίζω να καταλάβετε τον συλλογισμό μου και να μην νομίζετε ότι πήρα το μέρος της ΧΑ, απλά βλέπω τα πράγματα σφαιρικά.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑῖος σκότωσε ταξιτζῆ

Leave a Reply