Γειά σου Πάγκαλε μὲ τὰ ὡραῖα σου!!!

Θὰ μᾶς στείλῃ αὐτός… Δὲν τὸ γλυτώνουμε… Θὰ πνιγοῦμε ἀπὸ τὰ γέλια… Δὲν παλεύεται μὲ τίποτα ἡ προσπάθειά του νὰ μᾶς ἀποτελειώσῃ….
Σὲ πρόσφατες δηλώσεις του ἰσχυρίσθη, μεταξὺ πολλῶν ἄλλων χαριτωμένων, πὼς ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ δὲν εἶναι τὸ μόνον μὴ δημοκρατικὸ κόμμα, διότι καὶ τὸ ΚΚΕ ἀρνεῖται τὴν δημοκρατία…
Κι ἐγὼ ἔμεινα μὲ τὴν ἀπορία…
Δῆλα δή, γιὰ νὰ καταλαβαίνουμε καὶ τὸ τὶ ἀκοῦμε, ὅταν ὁ Παπουτσῆς κι ὁ Χουντοχοΐδης ἔδιδαν ἐντολὲς νὰ σακατευθοῦν ἅπαντες ὅσοι διεμαρτύροντο ἐξέφραζαν τὴν δημοκρατία!!!
Μία χαρά… Σωστὰ τὰ λέει ὁ Παγκαλιότατος. Ἐμεῖς τὰ ἔχουμε ἀντιληφθῇ λάθος.

Φιλονόη

Πάγκαλος: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το μόνο κόμμα που δεν θέλει τη Δημοκρατία

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το μόνο κόμμα που δεν θέλει τη Δημοκρατία. Είναι και το ΚΚΕ, καθώς και κάποια άλλα κόμματα που δεν το λένε», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Εγώ πιστεύω ότι στις δημοκρατίες είναι ελεύθερος ο καθένας να είναι εχθρός της δημοκρατίας. Μπορεί να υπάρχουν κόμματα να κατεβαίνουν στις εκλογές και να ψηφίζονται από τους πολίτες τα οποία δεν θέλουν τη δημοκρατία και να προτείνουν την κατάργησή της» είπε ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Πρόσθεσε δε: «Και δεν είναι το μόνο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ έχει στο καταστατικό του την κατάργηση της αστικής δημοκρατίας».

Σχετικά με την άνοδο της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι η πείνα και η ανεργία έχουν κάνει ζημιά. Ωστόσο, όπως τόνισε, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε άλλοθι.

«Γιατί όλοι όσοι πεινάνε, όσοι βρίσκονται σε δυσκολία, όλοι όσοι χάνουν τα σπίτια τους, όλοι όσοι έχουν πρόβλημα στις συντάξεις τους, δεν πάνε να γίνουν χρυσαυγίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ζήτησε να μπουν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής όσοι δικαστές χρειάζονται, ώστε το αργότερο μέσα σε δύο – τρεις μήνες, η υπόθεση να έχει καταλήξει στο ακροατήριο.

«Υπάρχουν ένα σωρό φόνοι από αυτούς τους φασίστες, απλώς ήταν φόνοι αλλοδαπών, που δεν τους δίναμε σημασία» συνπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε πως το θέμα της ασυλίας των χρυσαυγιτών βουλευτών πρέπει να τεθεί στη Βουλή κι εκεί να βγει ο καθένας από τους βουλευτές να πει ότι δεν «ψηφίζουμε την άρση της».

ἔθνος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply