«Εὐρωπαῖος» ἐπίτροπος (παιδί τοῦ Soros) κατά τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς

«Ευρωπαίος» ἐπίτροπος μας ενημερώνει ότι η Ελλάδα μπορεί να απαγορέψει την Χρυσή Αυγή … (όχι όμως το κόμμα του Soros ΑΝΤΑΡΣΥΑ που καίει κατά βούληση και προκαλεί σκόπιμα τη βία από την άλλη πλευρά).
Την «σπουδαία» αυτή δήλωση …χαιρετίζει ο περιούσιος λαός.
Εννοείται ότι ο «Ευρωπαίος» επίτροπος … είναι παιδί του Soros (σύμπτωση κι αυτή!) για τον οποίο δούλευε πολλά χρόνια … κι εκεί έμαθε τη «δουλειά» της εξολόθρευσης όλων των εχθρών του Σιωνισμού.
Στο Ισραήλ τα παιδιά των Παλαιστινίων πεθαίνουν από την πείνα και τη δίψα ενώ οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια. Θυμάστε τους νεκρούς στο Πλοίο για τη Γάζα…όπου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρήθηκε και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αποζημιώθηκε για την επίθεση που δέχτηκαν Ευρωπαίοι διπλωμάτες που παρέδιδαν αντίσκηνα στη Γάζα… σε αμάχους άστεγους και βομβαρδισμένους;  Μούγκα η μαριονέτα των τοκογλύφων.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply