Ὁμολογία σόκ ἀπό τόν Χρυσοχοΐδη γιά τήν τροπολογία τῆς μίζας

Ποιος έφερε την (Ν)τροπολογία της μίζας κύριε πρωθυπουργέ;
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβει πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, όπου υπό την προεδρία Γιώργου Βλάχου έγινε πραγματική εξέγερση για την αίσχιστη τροπολογία που ανοίγει διάπλατα την πόρτα στη νομιμοποίηση της μίζας και του μαύρου χρήματος μέσω “αγοράς” μετοχών από εφοπλιστές!

Υπό το βάρος του σφυροκοπήματος για το “ποιούς επιχειρούν να ξεπλύνουν οι εμπνευστές της τροπολογίας”, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη που εάν ισχύει τότε έχουν καταρρεύσει τα πάντα στην χώρα. Συγκεκριμένα, απουσία του κυρίου Στουρνάρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης “ομολόγησε” τον εμπνευστή του ανοσιουργήματος: “Όχι, δεν μπορώ να σας απαντήσω, διότι δεν το εισηγήθηκα ούτε εγώ, ούτε ο Στουρνάρας, αλλά ο κύριος… Αθανασίου! Ο υπουργός δικαιοσύνης!!!”

Ακολούθησε πανδαιμόνιο και η διαδικασία διακόπηκε άμεσα προκειμένου να κληθεί ο υπουργός δικαιοσύνης και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, κυρίως όμως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν αυτός είναι όντως ο εμπνευστής του νοσηρού αποκυήματος. Δηλαδή, σε ένα νομοσχέδιο για …βοσκοτόπια, εμφανίζεται μία τροπολογία που επιτρέπει στον διεφθαρμένο πολιτικό, τον έμπορο ναρκωτικών, τον επίορκο τελωνειακό και βεβαίως τον μεγαλοεκδότη, να ξεπλύνει όλο το προϊόν εγκληματικής του δραστηριότητας μέσω “εφοπλιστικών επιχειρήσεων”. Έπειτα, μέσω μίας οποιασδήποτε οφσορ, να επιστρέψει το χρήμα προκειμένου να ενισχύσει την εκδοτική του επιχείρηση, να αγοράσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, κοινώς να μετατρέψει το μαύρο χρήμα σε πεντακάθαρο.

Η εξέλιξη αυτή είναι σοβαρότατη, με δεδομένο ότι ο κύριος Αθανασίου σπάνια θα έκανε κάτι ερήμην του πρωθυπουργού. Ειδικά, κάτι τέτοιο. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Αναμένουμε να δούμε την περιποίηση που θα του επιφυλάξουν κατά την εμφάνιση του στην επιτροπή. Αυτό το πράγμα πάντως αποκλείεται να περάσει, καθώς όποιος το ψηφίσει θα φέρει πάντα την ρετσινιά του εγκληματία.

Λαθρέμποροι τσιγάρων, μιζαδόροι πολιτικοί και στο βάθος εφοπλιστές

τροπολογία μίζας2

Ξαφνικά, το σύνολο του τύπου άρχισε να ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή, ενώ περιέργως “πάγωσε” το πολιτικό ρεπορτάζ, ακόμα και το κοινοβουλευτικό. Πόσο τυχαία είναι λοιπόν αυτά τα γεγονότα;

Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να ετοιμάζουν ένα πολιτικό ανοσιούργημα, μία τροπολογία γραμμένη θαρρείς από χέρια πολιτικών που ουδέν γνωρίζουν για τα πλοκάμια του υποκόσμου και της παραοικονομίας να την εξεμούν βράδυ της «Μαύρης Παρασκευής»;

Έχουμε μία πλήρη κατάρρευση των θεσμών. Μία κοινωνία που διολισθαίνει στον φασισμό του ισχυρού, όπου το δίκαιο υποσκελίζεται από τη δύναμη. Την άνομη δύναμη, τη βρώμικη ισχύ που εξασφαλίζεται από την άνομη δραστηριότητα.

Ποιός σοβαρός και τίμιος επιχειρηματίας θα επεδίωκε «αφορολόγητο», απαλλαγή από πόθεν έσχες και ύποπτα τρίγωνα με υπεράκτιες εταιρείες, για να κρύψει νόμιμα έσοδα; Η απάντηση είναι μία: ΟΥΔΕΙΣ!

Μόνο οι άνομοι και οι εγκληματίες θα είχαν ανάγκη μία τέτοια τροπολογία, αφού τα χρήματα από το λαθρεμπόριο τσιγάρων, το δουλεμπόριο και άλλες άνομες δραστηριότητες, πρέπει να θάβονται σε λαγούμια, στα έγκατα μίας κοινωνίας που υποφέρει. Η μέριμνα για την απαλλαγή και των πολιτικών, τελωνειακών και άλλων δημόσιων λειτουργών στην ίδια τροπολογία, είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί προστασία για τους επίορκους του δημοσίου που θα βοηθήσουν τους «τσιγαράδες», τους «νταβατζήδες», τα ανθρώπινα μηδενικά. Είναι δυνατόν να μην το βλέπει κάποιος που νομοθετεί αυτό;

Και το γλυκό έρχεται να συμπληρώσει η μέριμνα για μεγαλοεκδότες. Κάποιους εξ αυτών, σφόδρα αμφισβητούμενους, που μετά τη «δολοφονία» της πραγματικής οικονομίας, ζουν μόνο από τέτοιες “αγαθοεργίες” και τα αργύρια τραπεζιτών.

Έτσι, πίσω από τις κουκούλες των παρακρατικών, αφήνεται να ραφθούν και οι κουκούλες των λαθρόβιων του χρήματος.

Να είστε σίγουροι πως θα σας βρούμε και θα σας παραδώσουμε στην αιώνια χλεύη των παιδιών αυτών που καταστρέψατε, για να γεμίσετε τα πουγκιά σας με μαύρο χρήμα. Και αυτό, είναι δέσμευση.

Λόγιος Ἑρμῆς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply