Τίς ὠφελεῖται ἀπό τό ἔγκλημα στό Κερατσίνι;

Όσο θα περνούν οι ημέρες τόσο θα περνάει η αρχική σύγχυση και θα ξεκαθαρίζει όπως πρέπει η κατάσταση γύρω από το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης. Πληθαίνουν, ήδη, οι φωνές εκείνες που αυτονομούνται από τα «παπαγαλάκια» των καθεστωτικών ΜΜΕ και – έστω και εμμέσως – ομολογούν ότι η Αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από τα απίστευτα ψέμματα που σερβίρουν οι άβουλοι υπηρέτες της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Ο Γιώργος Δελαστίκ είναι γνωστός «αντιφασίστας», επομένως δεν τίθεται κανένα ζήτημα συμπάθειας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με κείμενό του στο διαδίκτυο υπό τον τίτλο «ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη Δημοκρατία», ο Δελαστίκ αναφερόμενος στην υπόθεση Φύσσα γράφει ότι «από πολιτική σκοπιά πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή δολοφονίας την έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης».

Ο Δελαστίκ λέει το αυτονόητο. Αυτό ακριβώς, το οποίο μέσα στην απύθμενη λάσπη που εκτοξεύουν τα τσοντοκάναλα και οι βρωμοφυλλάδες της διαπλοκής κάνουν ότι δεν βλέπουν οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι. Τι θα μπορούσε να κερδίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από μια τέτοια ιστορία; Τίποτα απολύτως. Γι’ αυτό και προσπαθούν καθημερινά με απίστευτες ιστορίες γι’ αγρίους, ανύπαρκτες συνεντεύξεις δήθεν πρώην και νυν (!) μελών και σενάρια επιστημονικής φαντασίας να συντηρήσουν το ανήθικο και άνοστο αυτό παραμύθι περί εμπλοκής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εγκληματική αυτή ενέργεια.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει πιο κάτω ο Δελαστίκ «Η μόνη που ωφελείται πολιτικά από τη δολοφονία είναι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», κάνοντας έναν παραλληλισμό με την υπόθεση της Marfin. Πράγματι, τα αδίστακτα όσο και άβουλα αυτά πιόνια των διεθνών τοκογλύφων, άρπαξαν την ευκαιρία από ένα ατυχές απολίτικο τραγικό συμβάν και με την βοήθεια των «νταβατζήδων» των καθεστωτικών ΜΜΕ το φούσκωσαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Προσπαθούν να εκμεταλλευθούν πολιτικά το γεγονός, επιχειρώντας όχι μόνο να μειώσουν (ανεπιτυχώς) την εκλογική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά να την εξοντώσουν τελείως (επίσης ανεπιτυχώς) με νομικά εκτρώματα, τα οποία δεν αντέχουν σε καμία νομική και κυρίως ηθική λογική. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τον Λαό, καλλιεργώντας ένα συλλογικό αίσθημα ευθύνης σ’ όσους Έλληνες ψηφίζουν και υποστηρίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να παρουσιάζονται ως η εγγυήτρια δύναμη για την κοινωνική συνοχή και την αποτροπή ενός ενδεχόμενου εμφυλίου πολέμου.

Λίγο πιο κάτω ο Δελαστίκ συνεχίζοντας, λέει τα εξής: «Αυτός ο τρόπος δράσης και τα σίγουρα ισόβια μειώνουν επίσης δραστικά την περίπτωση να είχε πάρει ο δολοφόνος εντολή από επιχειρηματικούς και όχι πολιτικούς κύκλους». Ουσιαστικά, δηλαδή, ο δημοσιογράφος δεν πιστεύει ότι το έγκλημα είχε πολιτικό κίνητρο, επομένως καταρρέει το τεράστιο ψέμμα για εμπλοκή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θεωρώντας ξεκάθαρα ότι με την λογική των δύο άκρων η κυβέρνηση είναι αυτή που ωφελείται από το περιστατικό αυτό ο Δελαστίκ καταλήγει ως εξής:

«Δεν είναι απλώς εξοργιστικές οι θέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου. Το σοβαρότερο είναι ότι πυκνώνουν τις αναπόδεικτες – μέχρι στιγμής, τουλάχιστον – αμφιβολίες για το κατά πόσο ο δολοφόνος έδρασε όντως πρωτοβουλιακά ή αν σκότωσε εκτελώντας εντολές κάποιων άγνωστων σε εμάς κέντρων, διαφορετικών πάντως από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Ίδωμεν.»

Χρειάζεται να προσθέσουμε Εμείς κάτι άλλο; Οι ουτιδανοί της δημοσιογραφικής καφρίλας, οι οποίοι έσπευσαν να υιοθετήσουν κάθε πτυχή της συστημικής προπαγάνδας είναι σίγουρο ότι θα εξευτελιστούν πλήρως με την εξέλιξη των γεγονότων τις επόμενες ημέρες. Όσοι επένδυσαν στη λάσπη και τον βόθρο είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα τα λουστούν!

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply