Περάσαμε στό ἄλλο ἄκρο;

Με ενημέρωσαν ότι σε πόλεις της Ελλάδος κυκλοφορεί μία μαυρόασπρη αφίσα με την φωτογραφία του θανόντος Παύλου Φύσσα  με τίτλο «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΣ». Ακολουθεί ένα κτητικό κείμενο και από κάτω «RtS  23-9-2013» Άραγε ποιος λέει αλήθεια; Οι συντάκτες αντιεξουσιαστές της παραπάνω αφίσας ή ο φίλος του Φύσα που έσπευσε να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ υποστηρίζοντας ότι ήταν ανένταχτος.

Πριν λίγες ημέρες αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου το παρακάτω κείμενο: «Τσακίστηκαν φασίστες στην Πάτρα από συντρόφους»! Θέλοντας να διασταυρώσω  την πληροφορία , με παρέπεμψαν σε δημοσίευμα της πατρινής εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Παράλληλα με πληροφόρησαν ότι εκεί στην Πάτρα, αντιεξουσιαστές έκαψαν μπυραρία στην κεντρική πλατεία των Υψηλών Αλωνίων γιατί σύχναζαν χρυσαυγίτες. Παλαιότερα μία ομάδα κρανιοφόρων αντιεξουσιαστών και μεταναστών  με ορμητήριο το υπό κατάληψη Παράρτημα του Πανεπιστημίου, εισέβαλαν με καδρόνια  σε κατάμεστο καφέ μπάρ της οδού Αράτου στην Πάτρα, σπάζοντας και απειλώντας τους πελάτες γιατί είχαν την πληροφορία  ότι σύχναζαν χρυσαυγίτες, ενώ μερικούς μήνες πριν αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν εν μέση οδό και έσπασαν με καδρόνια αυτοκίνητο που επέβαιναν χρυσαυγίτες τους οποίους έστειλαν στο νοσοκομείο!!

Αντίστοιχες επιθέσεις και προπηλακισμούς αριστερών και μεταναστών είχαμε και από πλευράς Χρυσής Αυγής. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάνουν ότι μπορούν για να τους μισήσει ο «συντηρητικός» ψηφοφόρος ο οποίος τους έδωσε ψήφο διαμαρτυρίας!!!

Άρα μιλάμε για ένα ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ ακροαριστερών και ακροδεξιών!!

Σύμφωνα με τα παραπάνω είναι πιθανό το ενδεχόμενο και στο συμβάν της Νίκαιας να ειδοποιήθηκαν η παρέα που συμμετείχε ο άτυχος Φύσσας, ότι στο συγκεκριμένο μπάρ ήσαν δύο χρυσαυγίτες.

Ειδοποιήθηκαν από κάποιον άλλον θαμώνα της καφετέριας; Άλλωστε έφθασαν εκεί στο 70 λεπτό του αγώνα. Ίσως μέχρι να συγκροτηθεί η ομάδα. Ελέχθησαν τα κινητά της παρέας Φύσσα;

Και τα πράγματα γίνονται πιο ομιχλώδη από την συνέχεια της Συνέντευξης που παραχώρησε ο φίλος του θανόντα

«Τους κοιτάζαμε σαν να τους λέγαμε δεν σας γουστάρουμε… Και αυτοί το ίδιο»

«Βγήκαν έξω και στάθηκαν δίπλα από τα αυτοκίνητά μας» μα ο Φύσσας έμενε λίγο πιο κάτω. Η υπόλοιπη παρέα του ήλθε με αυτοκίνητα. Τους ειδοποίησαν;

Και συνεχίζει ο φίλος του Πάυλου: « Μετά εμείς βγήκαμε έξω για να πάμε, τον  ένα φίλο μας που έπαθε δηλητηρίαση στο σπίτι» για να πεί αργότερα «..πήγαμε προς το περίπτερο για να πάρουμε μπύρες και να την βρούμε…) δηλαδή ο δηλητηριασμένος έγινε καλά και ήθελε και μπύρα;

Στην συνέχεια είπε: «Δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από τα χτυπήματά του Παύλου και για να ξεφύγουν ο Ρουπακιάς έβγαλε μαχαίρι»….

Θολή ιστορία στην οποία δεν υπάρχουν άγγελοι και διαβόλοι!!!

Βεβαίως τίποτε δεν δικαιολογεί την απώλεια της ανθρώπινης ζωής, όπως και τίποτα δεν δικαιολογεί τον Ρουπακιά να έχει επάνω του μαχαίρι!!

Κατά την δική μου άποψη και σύμφωνα με την «συνήθη πρακτική» κάποιοι ειδοποίησαν τον Φύσσα ή τους φίλους του ότι μέσα στην καφετέρια υπάρχουν δύο χρυσαυγίτες. Μαζεύτηκε η ομάδα των πέντε οι οποίοι κοιτούσαν προκλητικά τους χρυσαυγίτες και οι οποίοι ανταπέδωσαν το βλέμα. Οι χρυσαυγίτες φοβούμενοι επίθεση κάλεσαν ενισχύσεις. Στον μεγαλύτερο αριθμό χρυσαυγητών οι ομάδα των αντιεξουσιαστών θέλησε να φύγει, αλλά η συμπλοκή είχε ξεκινήσει και η λογική είχε υποχωρήσει.

Στο χωριό μου λένε «δείξε μου τον ωφελούμενο να σου δείξω τον υπαίτιο»!!!

Θυμάστε από τα τέλη του Αυγούστου τις διαρκείς επαναλήψεις από κυβερνητικούς περί «ανάγκης σταθερότητας στην χώρα»; Προσέξατε ότι το θέμα ξέσπασε όταν ξεκίνησαν οι πρώτες κινητοποιήσεις  του «θερμού» Σεπτέμβρη; Προσέξατε ότι τα ΜΜΕ έχουν εξαφανίσει όλα τα άλλα  σημαντικά θέματα (όπως η επιδρομή της Τρόϊκα) παρεκτός από την δημοσιοποίηση της μείωσης του ποσοστών της Χρυσής Αυγής και του Σύριζα;

Εγώ λοιπόν θα σας πω ότι ωφελούμενα είναι τα συστημικά κόμματα, οι εντός και εκτός Ελλάδος συνεργάτες τους!!

Εσείς αποφασίστε ποιοι είναι αυτοί που σπέρνουν την διχόνοια και βάζουν Έλληνες απέναντι Ελλήνων… Αδιαφορώντας για τις συνέπειες όσο τραγικές και αν είναι!!

Είναι οι ίδιοι που έχουν οδηγήσει ελαφρά τη καρδία 3.500 Έλληνες στην αυτοκτονία!!!

Ἴων Πολιάδης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply