Ἄ, γιὰ αὐτὸ οἱ ἀριστεροὶ δὲν θέλουν στὴν φυλακὴ τὴν Χρυσῆ Αὐγή!!!

Δηλώσεις Παγκάλου ἀρχικῶς, Ἀντωνάκι (εἴπαμε, μὲ ἰώτα γιὰ νὰ τὸν ξεχωρίζουμε ἀπὸ τοὺς Ἀντώνηδες) στὴν συνέχεια,  ἀποκαλύπτουν τὴν πραγματικὴ στόχευσι τῶν κρατούντων. Τὸ φερόμενον ὡς  «συνταγματικὸν τόξο», τοῦ Ἀντωνάκι καὶ τοῦ Μπένυ, δὲν ἐμπεριέχει στὶς τάξεις του ἀριστερούς, ἀκροαριστερούς, δεξιούς, ἀκροδεξιούς, ἐνοχλητικοὺς μὰ κυρίως πατριῶτες.
Ἐπεὶ δὴ γνωρίζω πολὺ καλὰ πὼς σὲ κάθε πολιτικὸ ἤ κομματικὸ χῶρο ὑπάρχουν ἄνθρωποι ποὺ ΑΓΑΠΟΥΝ καὶ τιμοῦν τὴν Πατρίδα τους, ἐὰν τὸ ἀναγάγουμε στὶς ὀρθὲς του βάσεις, ὅλο αὐτὸ ποὺ πάει νὰ στηθῇ, οἱ πραγματικὲς διώξεις δῆλα δή, ξεκινοῦν καὶ στοχεύουν ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, κάθε πολιτικοῦ χώρου, πρὸ κειμένου νὰ μποροῦν ἀνενόχλητοι νὰ ἐξακολουθοῦν τὰ ἐγκλήματά τους!!!!
Διότι Πατριώτης εἶναι αὐτὸς ποὺ παραμένει ἐραστὴς τῆς ἀληθείας, τῆς μνήμης καὶ τοῦ ὀράματος γιὰ μίαν ἐλεύθερη Πατρίδα.
Οὐδέποτε θὰ διωχθοῦν τσιράκια, ὑπάλληλοι καὶ καλόβολα ἀνδρείκελα. Αὐτοὶ ποὺ πράγματι κινδυνεύουν εἶναι ὅλοι αὐτοὶ ποὺ θὰ ὑπερασπιστοῦν τὸ δίκαιον, τὸ ἠθικὸν καὶ τὸ νόμιμον.
Συνεπῶς αὐτοὶ ποὺ φώναξαν, γιὰ  τὶς συλλήψεις τῆς ἡγεσίας τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, κατὰ βάσιν εἶναι ἤ ἀρκούντως δίκαιοι ἤ ἀρκούντως …διορατικοί!!!
Συνεπῶς; Μήπως ἁπλῶς …προέβλεψαν τήν καταιγίδα πού ἀπειλεῖ ὅλην τήν χώρα μά κυρίως τούς ἰδίους;;;

Πάγκαλος: Όλοι μέσα και αυτοί που υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή για εσχάτη προδοσία.Οι προδότες σε αντεπίθεση. Έρχονται μαζικές συλλήψεις

Ομαδικές δίκες “χιλιάδων πολιτών” – όπως είπε χαρακτηριστικά, που απλά υποστηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή προτείνει το κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (και υπουργός Εξωτερικών στα Ίμια) Θ.Πάγκαλος.
 
“Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα” είναι η ακριβής τοποθέτηση του Θ.Πάγκαλου.
 
Η προσαγωγή σε δίκες θα γίνει με την κατηγορία συγκρότησης και υποβοήθησης ομάδας για εσχάτη προδοσία ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος.
 
“Εμπίπτουν απολύτως κατά την άποψή μου – γιατί δεν είμαι δικαστικός ούτε καν νομικός μεγάλος, διότι ένα πτυχίο Νομικής έχω – στα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος. Ή, αν το θέλετε αλλιώς, περιγράφουν τις πράξεις που συντελούν στο να συγκροτηθεί η αντικειμενική έννοια του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας.
 
Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυτά τα άρθρα και να διοριστεί εφέτης-ανακριτής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και να συλληφθούν έτσι όλοι οι βουλευτές χωρίς άλλη διαδικασία, διότι αυτό είναι κακούργημα διαρκές και αυτόφωρο.
 
Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα.
 
Γι’ αυτούς τους τρεις δεν ισχύει το άρθρο 187 του Π.Κ., αλλά για άλλα αδικήματα που είναι πλημμελήματα, όπως η οπλοκατοχή. Η πλάκα είναι ότι ο Μπούκουρας για ρατσιστής έχει ένα πολύ ωραίο αλβανικό όνομα. Είναι ο ωραίος…
 
Τα ρατσιστικά επεισόδια δεν οφείλονται όλα στη Χ.Α. Δεν είχαμε επεισόδια εναντίον μεταναστών σε όλη την Ελλάδα; Αλλά ρατσιστικά επεισόδια και σε βάρος των τσιγγάνων και Ρομά σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι Έλληνες υπήκοοι”.
 
Οι συλλήψεις και οι δίκες θα γίνουν κατα τα πρότυπα των σταλινικών διώξεων, προφανώς, καθώς ο Θ.Πάγκαλος στην πολιτική του νεότητα ήταν οπαδός ακροαριστερών πολιτικών κινημάτων της εποχής.
 
Οι συλλήψεις θα γίνουν βάσει των καταλόγων μελών του κόμματος που έχουν συγκεντρωθεί από τις εφόδους στα σπίτια των στελεχών και στα γραφεία της ΧΑ και βέβαια θα τους ακολουθήσουν οι συγγενείς και ο κοινωνικος περίγυρος, βάσει αυτών που περιγράφει ο Θ.Πάγκαλος.
 
Βέβαια το ζήτημα είναι σε ποια στρατόπεδα συγκέντωσης θα μαζέψουν το 7-12% του πληθυσμού, αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Α.Σαμαράς…
 
Το ότι σπρώχνουν την χώρα σε εμφύλια σύγκρουση προφανώς το έχουν λάβει υπ’όψιν τους να υποθέσουμε…

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ!!!

Τη «θεωρία των δυο άκρων» στηρίζει ανεπιφύλακτα ο Αντώνης Σαμαράς και μάλιστα εντός αμερικανικού εδάφους. Ακολουθώντας την πρακτική του Τζορτς Μπους, ότι “όποιοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”, τόνισε ότι εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και η “ακραία αντιπολιτευση” που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, φωτογραφίζοντας το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το Σχέδιο Β.

Εάν δίπλα σε αυτά που δήλωσε ο Α. Σαμαράς συστοιχιστούν και οι πρόσφατες δηλώσεις Χρύσανθου Λαζαρίδη ο οποίος έθεσε υπό αίρεση το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο συνταγματικό τόξο, γίνεται σαφές πού οδηγεί η νέα κοσμοθεωρία της κυβέρνησης Σαμαρά: σε πιθανό ανάλογο σενάριο με αυτό της σύλληψης βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Αυτή τη φορά εναντίον όσων τους εντάσσει στην “ακραία αντιπολίτευση”! Μπορεί λοιπόν αύριο-μεθαύριο να δούμε να συλλαμβάνονται είτε βουλευτές άλλων κομμάτων είτε ακόμη και απλοί πολίτες που θα υποστηρίξουν δημοσίως την έξοδο της χώρας από το ευρώ, την ΕΕ ή το ΝΑΤΟ! Θα συλλαμβάνονται ως εξτρεμιστές.

Ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή”.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό -και η οποία αφορούσε την ανεργία- έστρεψε τα βέλη του προς την Αριστερά. Τόνισε πως εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και η “ακραία αντιπολίτευση” (“extreme opposition”) που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, “κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο στη περίπτωση της Ελλάδας”.

Ποιοί ΔΕΝ θά διωχθοῦν ἤ δέν θά ἐνοχληθοῦν;
Πασιφανές…
Ὅλοι αὐτοί, ποὺ μὲ τὸν Ἄλφα ἤ τὸν Βῆτα τρόπο, ἔχουν καταφέρῃ νὰ «περιλαμβάνονται» στὶς λίστες τῶν νομιμοφρόνων.
Πῶς θά τό καταλάβουμε;
Εὔκολο… Θὰ βλέπουμε τὸ ποῦ στοχεύουν οἱ διώξεις, οἱ πραγματικές, ὄχι οἱ «γιαλαντζί» καὶ θὰ ξεκαθαρίζουμε ὁριστικῶς μέσα μας τὸ ποιοὶ εἶναι αὐτοὶ ποὺ μᾶς χρειάζονται καὶ ποιοὶ χρειάζονται …ἀνακύκλωσι!!!

Φιλονόη

Υ.Γ.1.  ὁπωσδήποτε θὰ ὑπάρξουν καὶ κάποιες στημένες «διώξεις». Ἀλλὰ αὐτὸ θὰ ἀποκαλυφθῇ συντόμως. Κυρίως ἀπὸ τὴν διάρκεια τοῦ  «χρόνου» διώξεως.

Υ.Γ.2. Μὴν ἀνησυχεῖτε. Ὁ Ἀλέξης καὶ ἡ παρέα του δὲν κινδυνεύουν. Οὔτε ὁ Κωνσταντίνου μὲ τὴν δική του παρέα. Ἄλλοι… Ἄλλοι… Ἀλλοῦ νὰ κυττᾶμε.

Υ.Γ.3. Μά εἶναι δυνατόν νά ἐπιβιώσουν μετά ἀπό αὐτό; Ὄχι δὲν εἶναι… Ἀλλὰ ἄς μὴν τὸ κάνουμε θέμα γιὰ τὴν ὥρα….

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply