Οἱ Ἕλληνες πρέπει νὰ γίνουν δάσκαλοι τοῦ ἑαυτοῦ τους.

Οι Έλληνες δεν δέχονται «Γκουρού», κάποτε , όμως, πρέπει να γίνουν δάσκαλοι του εαυτού τους. Ο Σωκράτης είπε επακριβώς τι έπρεπε να κάνουμε και δεν κάναμε τίποτα. Είναι τα Ελευσίνια Μυστήρια στην τελειοποιημένη τους Μορφή. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όλη η ανθρωπότητα και ιδιαίτερα οι Έλληνες έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει εξελικτική πορεία στον άνθρωπο. Τώρα τέλειωσε η εποχή της υλικής ζωής και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση στην πνευματική ζωή.

Όσοι είναι προσκολλημένοι  στην υλική ζωή και θέλουν να παραμείνουν σε αυτή, δεν πειράζει απλά θα βρεθούν μπροστά σε μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Είναι φανερό ότι δεν κερδίσαμε τίποτα με την πανάρχαια φαγωμάρα μας. Όλες οι θυσίες μα για να διατηρήσουμε το οικόπεδο ΕΛΛΑΣ  και όλο τον πλούτο του που τώρα εκτιμάται ότι είναι τεράστιος, το κάναμε για να το δωρίσουμε στους τοκογλύφους τζάμπα.

Έχουμε μια χώρα που η πνευματική δύναμη της γης της είναι μεγαλύτερη από όλα όσα έχουν μαζέψει υπό την κατοχή τους όλοι οι τραπεζίτες του κόσμου.

Όποιος ενδιαφέρεται ξέρετε που είμαι.

Με πολλή αγάπη

Θεόδωρος Ευσταθίου

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply