Κι ἄλλες πιάνουν ἕνα μόριο…

Ἄλλοι πιάνουν 20.000 μόρια , ἀποφοιτοῦν μέ ἄριστα καί περιμένουν διορισμό …. ἰσοβίως ….
καί ἄλλες πιάνουν ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ … καί διορίζονται ἀμέσως !
Ἐμπρός στόν δρόμο πού ἄνοιξε ἡ Βάσω, ἡ Μιμή, ἡ Εὔα, ἡ Ἀφροδίτη, ἡ Ἄντζελα , ἡ Ἄννα …. ὁ Ἄρης , ὁ Κωστῆς …. οὔφ ! τόν ἀτελείωτο ἔχουν !!!

Ἑλένη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: H μετάλλαξη της Μαντούς σε κυρία εκπροσώπου

Τελικά, δε θέλει και πολύ για να τη ψωνίσει ο άνθρωπος. Πόσο μάλλον όταν είναι μικρός σε ηλικία και βρίσκεται με… βύσμα αρχικά σε ένα πολιτικό γραφείο και στη συνέχεια στα φλας της επικαιρότητας.

Γνωρίσαμε το καλοκαίρι τον έρωτα του Σίμου. Ένας είναι ο Σίμος. Ο Κεδίκογλου (οι… Κεδίκογλου είναι δύο, άλλο αν δεν… αγαπιούνται και πολύ). Ο άνθρωπος που με χαρά κάνει την πιο άχαρη δουλειά στην Ευρώπη: εκπροσωπεί μια κυβέρνηση που δεν κυβερνά αλλά εκτελεί εντολές…

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, λοιπόν, και ενώ η χώρα στέναζε από τα (για τον Ιούλιο) τελευταία μέτρα ο κύριος Κεδίκογλου αποφάσισε να χαλαρώσει στο πολυτελές Cape Sounio. Δεν πήγε μόνος. Όχι δεν τον συνόδευαν οι απολυμένοι της ΕΡΤ αλλά μια εντυπωσιακή νεαρά. Με ξανθό μαλλάκι να κάνει αντίθεση με τη γκρίζα γοητεία του κάποτε κομπάρσου στις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά.

Μάθαμε ότι η νεαρά είναι 28 ετών, είναι οικονομολόγος (δε λέει και καμμιά κουβέντα στον Στουρνάρα που επιμένει ότι το πρόγραμμα… βγαίνει;) και ονομάζεται Μαντώ Κόλλια.

Ας δούμε τώρα την πορεία της.

Εδώ βλέπουμε την Μαντώ πριν τη γνωριμία της με τον Σίμο. Ενα όμορφο κορίτσι που κοιτάει την κάμερα και λάμπει.

Εδώ είναι η Μαντώ με τον Σίμο στο Σούνιο. Η κοπέλλα κοιτάει… κάτω. Σα να ντρέπεται. Ενδεχομένως για τον… διορισμούλη της στο πολιτικό γραφείο του αγαπημένου της κι ενώ η ανεργία στην ηλικιακή της ομάδα είναι σαν τα ποσοστά τηλεθέασης του Λαζόπουλου (βαράει πενηντάρια).

Και τώρα ας δούμε την εικόνα της Μαντούς σήμερα.

Η Μαντώ δεν κοιτάει πια μπροστά. Δεν κοιτάει πια κάτω. Κοιτάει… πάνω. Η χαριτωμένη της μυτούλα έχει ανέβει αρκετούς πόντους από το έδαφος σε σχέση με το παρελθόν.

Τί κοιτάει εκεί ψηλά; Θα σας γελάσουμε. Και να πεις ότι πήγε στην Τανάγρα και πετάνε από πάνω αεροπλάνα… Στον Πειραιά πήγε, μαζί με τον Κεδίκογλου, για να δουν από κοντά μια ρώσικη φρεγάτα.

Εδώ βλέπουμε τη σύζυγο του πλανητάρχη:

Eδώ τη βασίλισσα της Αγγλίας:Και οι δύο είναι πολύ μικρα μεγέθη. Γιατί ήρθε η ώρα να δούμε ένα πραγματικά σπουδαίο πρόσωπο… Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε τη Μαντώ του Σίμου.Περαστικά.

τὸ χωνί

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply