«Αὐτὸ ὅμως ποὺ λατρεύω εἶναι τὰ παπούτσια μου!!!»

Πρὸ ἀρκετῶν μηνῶν εἴχαμε καταπιασθῇ μὲ τὸ θέμα τῶν παιδικῶν καλλιστείων.
Μία ὑπόθεσις ποὺ ἀγνοῶ τὸ γιατὶ ξεκίνησε ἀλλὰ ποὺ ἀντιλαμβάνομαι πὼς προχωρᾶ θαυμάσια, πρὸ κειμένου νὰ ἁλώσῃ τὸ τελευταῖο «προπύργιον» ἀντιστάσεως, ποὺ ἀφοροῦσε στὰ νήπια καὶ στὰ παιδιὰ κάτω τῶν 10 ἐτῶν.
Ἀφῆστε δὲ τὴν χαρὰ τοῦ κάθε ἀνωμάλου παιδεραστοῦ, ποὺ βλέποντας αὐτὲς τὶς εἰκόνες ἀπογειώνεται.

Συζητᾶμε πάντα γιὰ ἕνα ἑξάχρονο παιδί, τὸ ὁποῖον διαθέτει περιουσία ἕξι ἐκατομμυρίων δολλαρίων ἤδη ἐπεὶ δὴ κερδίζει τίτλους σὲ καλλιστεία κι ἐπεὶ δὴ φιγουράρει γιὰ περιοδικά. Συζητᾶμε δῆλα δὴ γιὰ ἕνα παιδὶ ποὺ δὲν εἶναι παιδὶ ἀλλὰ ἡ ἀπόλυτος Ὕβρις.
Θὰ μοῦ πεῖτε ἴσως πὼς δὲν φταίει τὸ παιδὶ ἀλλὰ οἱ γονεῖς του…
Ναί, σωστά… Οἰ γονεῖς…
Ἄλλως τὲ ἡ μητέρα του βρίσκει ἐξαιρετικὰ διασκεδαστικὸ τὸ ὅ,τι τὸ παιδί της δὲν θέλει νὰ κάνῃ ὅ,τι καὶ τὰ ἄλλα παιδιά…
Φυσικὰ οὔτε λόγος γιὰ τὴν ἐκπόρνευσι, κυριολεκτικῶς, ποὺ ἡ ἴδια ἡ μητέρα ὁδηγεῖ τὸ παιδί της…
Οὔτε γιὰ τὸ μήνυμα ποὺ περνᾶ μὲ τὸ νὰ κάνῃ τὸ παιδί της ἀντικείμενον, ἀπομακρύνοντάς το ἀπὸ τὴν ἀνθρώπινο Φύσι του.
Οὔτε γιὰ τὸ ὅ,τι ἔχει κατασκευάσῃ ἕνα τέρας…

Μά τί γράφω;
Σέ ποιόν ἀπευθύνομαι;
Σέ ἐμέναν ἤ σέ αὐτούς;
Λέτε νά ἀρχίσω νά τούς μοιάζω σιγά σιγά;

Φιλονόη

Αστακοί και πάνω από 60 ζευγάρια παπούτσια: Τα πλούτη 6χρονου μοντέλου

Πως μοιάζει να είναι κανείς εκατομμυριούχος από την ηλικία των έξι ετών; Η απάντηση κρύβεται στα λόγια της Ιζαμπέλα Μπάρετ, η οποία έχει κάνει εκατοντάδες εμφανίσεις σε καλλιστεία για κοριτσάκια της ηλικίας της, αλλά και σε τηλεοπτικά σόου, με αποτέλεσμα, ο τραπεζικός της λογαριασμός να είναι «ασφυχτικά» γεμάτος με δολάρια!

Μάλιστα, η ίδια, είναι κάτοχος ειδικής σειράς καλλυντικών, αλλά και κοσμημάτων. «Υπάρχει κάτι που να μην αρέσει όταν είσαι εκατομμυριούχος; Όλα είναι τέλεια. Είμαι πασίγνωστη και superstar, και σε κάθε καλλιστεία που πηγαίνω, σχεδόν πάντα, κερδίζω!» ήταν τα λόγια της μικρής εκατομμυριούχου, στην Daily Mirror.«Αυτό όμως που λατρεύω πάνω απ’ όλα, είναι τα παπούτσια μου! Έχω πάνω από 60 ζευγάρια παπούτσια. Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη με πανάκριβα φορέματα. Η αξίας τους, ξεπερνά τα 15.000 ευρώ!» συνεχίσε.

Η μητέρα της, Σουζάνα, δηλώνει, πως δεν θέλει το παιδί της να γίνει κακομαθημένο, ενώ τονίζει τους κινδύνους που κρύβει η δημοσιότητα και η πολυτέλεια σε μικρή ηλικία. «Τα διάσημα παιδιά, πολλές φορές καταλήγουν σε άσχημα μονοπάτια. Δεν θέλω η δική μου κόρη να γίνει σαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς» δήλωσε με τη σειρά της στην εφημερίδα.

Βέβαια, δεν αρνείται ότι τα γούστα της μικρής, είναι πολύ… ακριβά. Όταν συμμετέχουν σε καλλιστεία, εκείνη θέλει να μένουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, να τρώει ακριβά γεύματα, ενώ ο αστακός έχει γίνει πια το αγαπημένο της πιάτο!

«Μπορεί κάποιες φορές να με κάνει τρελή! Μια φορά, παρήγγειλε φαγητό αξίας 2.500 ευρώ! Όπως καταλαβαίνεται, δεν θέλει να τρώει όπως τα άλλα παιδιά. Θέλει τα καλύτερα φιλέτα και αστακούς» προσθέτει η 39χρονη. Και εξηγεί: « Το ξέρω ότι μοιάζει υπερβολικό, αλλά είναι και αστείο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της».

Εἶναι πανέμορφον….
Ἀλλὰ μόνον αὐτὸ ἔμαθε νὰ εἶναι….

πηγή

Υ.Γ. Πάντως, ἄν κι ὅλα αὐτὰ συμβαίνουν στὴν χώρα τῆς ἀπολύτου ὑπερβολῆς (βλέπε καὶ Ὕβρις, δὲν ἀλλάζει) δὲν ἔχασαν κι ἐδῶ εὐκαιρία νὰ μᾶς τὰ φέρουν… Νὰ μὴ χάσουμε πρότυπα…

σχετκὰ θέματα

Ἡ ἀπόλυτος Ὕβρις…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply