Δηλητήρια ποὺ παίρνουμε ἀπὸ ἔμβρυα, ἔως τὰ βαθειά μας γεράματα. (γ)

Δηλητήρια ποὺ παίρνουμε ἀπὸ ἔμβρυα, ἔως τὰ βαθειά μας γεράματα. (γ)
«Οἱ πέντε τοξικὲς φάσεις στὴν ζωή μας».

Μέρος Γ

ΦΑΣΗ 4: ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

Σε όλη την ενήλικη ζωή μας συνεχίζουμε να σωρεύουμε τοξίνες στους ιστούς μας, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα έκθεσης από τα τρία προηγούμενα στάδια της ζωής μας. Η έκθεση αυτή θα πυροδοτήσει κάποια ασθένεια η φύση της οποίας θα εξαρτηθεί, από την  γενετική προδιάθεση και από το μέγεθος του βαθμού που το ανοσοποιητικό σύστημα έχει βομβαρδισθεί από τοξίνες συν την συστηματική έλλειψη βασικών δομικών στοιχείων, πρωτεϊνών, ω3, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

α.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΩΝ 

Το MSG, το γλουταμινικό μονονάτριο Ε612 (620-621-622-623-627-632-635) έχει αρχίσει να φθάνει σε κρίσιμα όρια μέσω των επεξεργασμένων τροφών, με αποτέλεσμα οι εγκεφαλικές βλάβες να αυξάνονται.

Η ασπαρτάμη σας εκθέτει σε πάνω από 80 συμπτώματα τοξικότητας.

Το νευρικό σύστημα είναι υπό κατάρευση.

Οι ορμόνες μέσω του κρέατος η rBGH προιόν της Monsanto, τα αντιβιοτικά μέσω των κρεάτων, οι τοξίνες μέσω των δημητριακών (αφλατοξίνες) διαπερνούν τη διατροφική αλυσίδα και εγκαθίστανται στον οργανισμό μας, αυξάνοντας τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.

Το συκώτι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη σωρεία των χημικών που έχει να επεξεργασθεί και απελευθερώνει πλέον τις τοξικές ουσίες, χωρίς να μπορεί να τις αποβάλει από το σώμα μας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία προκαλεί ανάλογα συμπτώματα και ανάλογες νέες ασθένειες.

Η κατανάλωση ψαρικών αντίστοιχα παρά την πρόσληψη των ευεργετικών ω3, συσσωρεύει και υδράργυρο που και αυτός αυξάνει τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.

β.ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Αν χρησιμοποιείτε καλλυντικά από την εφηβεία μέχρι τώρα, έχετε απορροφήσει πάνω από 1000 διαφορετικές χημικές ουσίες.

Τουλάχιστον το 65% απο αυτές είναι καρκινογόνες.

γ. ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ

Σαν ενήλικες πιά εχετε απορροφήσει μια πολύ μεγάλη δόση εντομοκτόνων υπεύθυνων για βλάβες στο νευρικό σύστημα και σε καρκινογενέσεις.

δ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Ανάλογα με τη δουλειά που επιλέξατε να κάνετε αγρότης,  μηχανικός,  ιατρός, ηλεκτροσυγκολητής, χειριστής  μηχανημάτων, κομμώτρια κοκ έχετε επιλέξει την έκθεσή σας σε ένα σημαντικό αριθμό χημικών ουσιών, που είναι υπεύθυνες για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών, από τη νόσο Πάρκινσον έως την ALS υπεύθυνη για τον εκφυλισμό του νευρικού συστήματος.

ε. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Παρόλο που η Μονσάντο πέτυχε στην Αμερική να εισαγάγει τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους σαν κανονικούς, είναι προς το παρόν απαγορευμένοι στην Ευρώπη, (γιατί απλά δεν είχαν προλάβει μερικοί σαν την Bayer να εξελιχθούν), τα ΓΜ προϊοντα  ωστόσο διακινούνται όσον αφορά τις ζωοτροφές, ανέλεγκτα όπως επίσης και τα παράγωγά τους.
Η σόγια παγκόσμια είναι μεταλλαγμένη σε ποσοστό που εγγίζει το 95%.

Είναι το κύριο συστατικό των ζωοτροφών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα μαζί με το εισαγόμενο καλαμπόκι που και αυτό, σε μεγάλο βαθμό, είναι ΓΜ.
Θα αναφερθώ μόνο σε δυο παράγωγα των ΓΜ όπως η λεκιθίνη σόγιας και το corn syrup που βρίσκονται στα περισσότερα είδη τροφών.

Είναι ο δούρειος ίππος των ΓΜ και όπως έχει αναφερθεί στην επεξεργασία αυτών των δύο, χρησιμοποιείται το εξάνιο σαν εκχυλιστής, το καλύτερο νευροτοξικό.

Δηλητήρια ποὺ παίρνουμε ἀπὸ ἔμβρυα, ἔως τὰ βαθειά μας γεράματα.μέρος Α

Δηλητήρια ποὺ παίρνουμε ἀπὸ ἔμβρυα, ἔως τὰ βαθειά μας γεράματα.μέρος Β

Επιμέλεια

Μπλάνας Χρυσόστομος
Χημικὸς Μηχανικὸς  ΕΜΠ             

Εὐαγγέλου Μαριάννα
Βιοχημικός Μsc

πηγή

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply