Μοιραῖες ψῆφοι.

Στην κόκκινη γραμμή που χώριζε τον λαό από την αριστοκρατία που μας κυβερνά, κινούνται πλέον και οι ψυχές περισσότερων από 5000 αυτόχειρων, θυμάτων μια κρίσης που έχει ονοματεπώνυμα!!!

Τα ονοματεπώνυμα αυτών που με τόση ευκολία, επιπολαιότητα ή ιδιοτέλεια, ψήφισαν κάθε μνημονιακή επιταγή εις βάρος του λαού και της χώρας.

Στους αυτόχειρες προστίθενται και εκείνοι που έχασαν την ζωή του, από ατυχήματα λόγω του στραγγαλισμού του τρόπου ζωής τους και των αναγκαστικών συμβιβασμών που έκαναν λόγω της ανέχειας.

Αναμένονται να προστεθούν και νέα θύματα!!!

Θύματα οδικών ατυχημάτων, αφού οι πολίτες αναγκάζονται να οδηγούν φθηνά αυτοκίνητα μικρού κυβισμού και μειωμένης ασφάλειας. Θύματα αξιοπρέπειας, που θα δούν τα σπίτια τους να κατάσχονται. Ίσως και αθώα θύματα μεταξύ των εκτελεστικών οργάνων μιας κατάσχεσης. Αλλά και θύματα της πίεσης που ασκείται από το κράτος!!!

Στην αντίπερα όχθη, εκείνη των κρατούντων και των μεγαλοκαρχαριών που τους χρηματοδοτούν, δεν ισχύουν οι νόμοι, κάμπτεται το σύνταγμα και χαρίζονται εκατομμύρια σε ημέτερους εργολάβους, μεγαλοεπιχειρηματίες και λοιπούς παρατρεχάμενους.

Πάρτυ στην πλάτη του λαού!!! Θεσμοί «απορροφώνται» και συνειδήσεις κάμπτονται στον βωμό της προσωπικής ανέλιξης…   

Και το ερώτημα τίθεται πόσοι ακόμα Έλληνες πρέπει να πεθάνουν;

Πότε θα αντιληφθούν οι ηθικοί αυτουργοί, ότι εγκληματούν;

Ως πότε θα παραδίδουν με τόση ευκολία την ψήφο τους;

Η επιλογή της περιόδου των Χριστουγέννων για να περάσουν τα πλέον επώδυνα μέτρα στην ιστορία της χώρας, δεν έγινε τυχαία!! Με αποκορύφωμα το φοροτρομοκρατικό νομοσχέδιο και αυτό της δήμευσης της δημόσιας περιουσίας!!!

.Ο φοροτρομοκρατικός νόμος με τα δυσβάσταχτα πρόστιμα του 30% στους οφειλέτες του δημοσίου και οι τοκογλυφικές επιβαρύνσεις από 2% έως 32% σε όσους αδυνατούσαν και αδυνατούν  μέχρι σήμερα να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους προς το δημόσιο και η κατάσχεση των κατοικιών, των συντάξεων και των μισθών, θα οδηγήσει νομοτελειακά σε απονενοημένα διαβήματα Ελληνίδες και Έλληνες!

Ας σκεφθούν καλά όσοι χωρίς ενδοιασμούς παραδίδουν την ψήφο τους στους 40 εντεταλμένους  (εκλεγμένους και μη) εκλεκτούς της τρόϊκα, οι οποίοι «ελέγχουν» με διάφορους τρόπους την ψήφο των εκλεγμένων !!!

Και τέλος τι πράττει η δικαιοσύνη; Το τελευταίο καταφύγιο των πολιτών; Γιατί δεν αντιδρά ως μονάδες αλλά και ως θεσμός; Που είναι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι που βλέπουν  την καταπάτηση των νόμων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την σχεδόν επιδεικτική αδιαφορία που δείχνουν οι κρατούντες για τις δικαστικές αποφάσεις; Την συντεχνιακή προστασία μεταξύ των εκλεγμένων; Την ψήφιση (ν)τροπολογιών που προστατεύουν τους ψηφίζοντες και τους χρηματοδότες τους;

Γιατί δεν ελέγχεται ακόμη και ο αρμόδιος για το πόθεν έσχες ανώτατος δικαστικός λειτουργός για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του;

Γιατί δεν ελέγχονται για παράβαση καθήκοντος οι έχοντες την ευθύνη για την πάταξη της φοροδιαφυγής και οι οποίοι αδιαφορούν για τους μεγαλοοφειλέτες;

Γιατί δεν ελέγχεται ο Διοικητής της  -ιδιωτικής- Τραπέζης της Ελλάδος, ο οποίος οφείλει να κατονομάσει,  ώστε να ελεγχθούν, αυτούς οι οποίοι έβγαλαν περισσότερα από 100 δις εκτός Ελλάδος, ενώ διαθέτει πλήρη στοιχεία;

Γιατί δεν παραιτείται σύσσωμη η αντιπολίτευση για να αναγκάσει σε εκλογές την «καταστροφική συγκυβέρνηση»;

Θυσιάζεται ένας λαός, από ψεύτες και λαοπλάνους στον βωμό των συμφερόντων των μεγαλοτραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών  της Ευρώπης και όχι μόνον!!

Αυτοί οι οποίοι ψηφίζουν τους νόμους είναι οι πρώτοι που τους καταπατούν, έστω και νομιμότυπα!

Οι «άλλοι» γνωρίζουν αλλά φοβούνται να ελέγξουν…

Γιατί πως αλλιώς εξηγείται, την στιγμή της μεγάλης φοροσφαγής των Ελλήνων και της χώρας, ταγοί με πληθώρα ακινήτων, να μην πληρώνουν φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και ουδείς να τους ελέγχει; Αυτή η εκ των έσω πληροφόρηση δεν πρέπει να ελεγχθεί;

Και οι πολίτες; Η Ελλάς κατάντησε αρμεγόμενη Αγελάς που κατοικείται από Καφέλληνες!!!

Ἴων Πολιάδης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply