Τὸ ΥΠΕΚΑ προειδοποιεῖ: Περιορίστε τὴν χρήσιν τῆς φασολάδας!!!

 

Τὸ ΥΠΕΚΑ προειδοποιεῖ Περιορίστε τὴν χρήσιν τῆς φασολάδας!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το ΥΠΕΚΑ μαζί με το Υγείας εξέδωσαν από κοινού δελτίο τύπου που συνιστά να αποφεύγεται η κατανάλωση της φασολάδας τις μέρες που υπάρχει αιθαλομίχλη για… ευνόητους λόγους. Αναμένονται και πιο λεπτομερείς οδηγίες αν αφορά στη σκέτη φασουλάδα ή μόνο σε αυτήν με λουκάνικο χωριάτικο. Κι αν είναι με λουκάνικο, τι λουκάνικο; Σκέτο ή με πράσο; Γιατί το πράσο από μόνο του κάνει ζημιά.
Έγκυρες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι τα δυο υπουργεία μας μετά τις συστάσεις και αν αυτές δεν αγκαλιαστούν από το κοινό θα προβούν και σε πρόστιμο. Το μενού προστιμάτων είναι:
– Για άναμμα τζακιού 500 ευρώ
– Για άναμμα τζακιού μετά φασουλάδας 750 ευρώ
– Για τζάκι + φασουλάδα + λουκάνικο 1000 ευρώ
– Για τζάκι + φασουλάδα + λουκάνικο με πράσο 1500 ευρώ.
Η MKO Greenpeace καλεί όλους τους ακτιβιστές να μαζέψουν όλα τα φασόλια και να τα κρύψουν (μεταλλαγμένα και μη) και σύντομα θα κυκλοφορήσει και αφίσα που θα λέει ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΥΩΝΩ – ΘΑ ΠΕΙΝΑΩ – ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! (Χορηγός Eurobank η οποία προσφέρει άτοκα δάνεια για την όποια κηδεία ήθελε προκύψει από μια τέτοια οικολογική αυτοθυσία. Χορηγός επικοινωνίας Σκάει)

ὅλα τὰ νέα (all newz)

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
One thought on “Τὸ ΥΠΕΚΑ προειδοποιεῖ: Περιορίστε τὴν χρήσιν τῆς φασολάδας!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Τὸ ΥΠΕΚΑ προειδοποιεῖ: Περιορίστε τὴν χρήσιν τῆς φασολάδας!!! | ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Leave a Reply