Ἡ ἱστορία θὰ καταγράψῃ τὴν Ε.Ε. καὶ τὴν Ο.Ν.Ε. ὡς μία ἀπὸ τὶς μεγαλύτερες ἀπάτες.

Η συνεργασία του Κάντα με Ευρωπαίους απατεώνες απλά επαναφέρει μνήμες Siemens και αποδεικνύει για πολλοστή φορά τον βρώμικο ρόλο της Ε.Ε. και των Ελληνικών κυβερνήσεων εις βάρος των λαών της Ευρώπης.
Το Ελληνικό κράτος, μακράν πρωταθλητής στους εξοπλισμούς προερχόμενους κυρίως από κρατικοδίαιτες εταιρείες που εδρεύουν στην Ε.Ε. οφείλει σε μεγάλο μέρος την χρεωκοπία τους σε αυτές τις ενδοκοινοτικές απάτες, μπροστά sτις οποίες οι Βρυξέλλες όχι απλά δεν αντέδρασαν, τουναντίον ενίσχυσαν.
Η κοινή Ευρωπαϊκή άμυνα απορρίφθηκε και στο ελσίνκι και στο Αμστερνταμ αφήνοντας ανενόχλητους τους απατεώνες ένθεν κακείθεν να ληστεύουν τα χρήματα των Ελλήνων, αλλά και άλλων λαών της Ευρώπης. Η ιστορία θα καταγράψει την Ε.Ε. και την Ο.Ν.Ε. ως μια απο τις μεγαλύτερες απάτες του παγκόσμιου σοσιαλισμού και του τυραννικού κρατισμού- επιχειρηματικού προστατευτισμού.

Εὐθύμης Μαραμῆς

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply