Ἡ Ἀμερικανικὴ Σέχτα Ἐπαναστατῶν πίσω ἀπὸ τὸν φόνο τοῦ Γκιόλια

Έγραφα τον Ιούλιο του 2010:

  • Τι πρέπει να κάνουμε τώρα όσοι από εμάς δεν βλέπουμε τις επιλεγμένες ειδήσεις των μεγαλοπρομηθευτών του Δημοσίου;

  • Να προσποιηθούμε ότι η μπουρδολογία που θα περιλαμβάνεται στην προκήρυξη της Σέχτας θα δικαιολογήσει τον φόνο ενός νεαρού πατέρα που ήταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενάντια στο σύστημα… ως επαναστατική πράξη;

Θα ισχυριστούν προφανώς ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα.
Πρόκειται για ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ συμβόλαιο… όπως ΟΛΕΣ οι εκτελέσεις των δήθεν “τρομοκρατικών” ομάδων. Δεν ήταν έκπληξη το ότι ο Γκιόλιας που ξεγλιστρούσε από το σύστημα με τη βοήθεια της Google, και είχε καταφέρει θανάσιμο πλήγμα στις εφημερίδες των νταβατζήδων… βρήκε τον θάνατο από χέρι “επαναστάτη” από αυτούς που ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ τις εφημερίδες των νταβατζήδων.
Και τους “επαναστάτες” πρέπει κάποιος να τους ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΔΡΑ και επιπλέον να τους ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ότι θα χαθούν τα ίχνη τους. Kι ας ξεσήκωσαν ολόκληρη γειτονιά με τον συναγερμό και τους πυροβολισμούς ενάντια στον άτυχο Γκιόλια.
Ακούσαμε προφορική μαρτυρία γειτόνισσας να μιλάει για ΜΑΥΡΗ mercedes που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν ΠΡΙΝ ακόμα εντοπιστεί το καμμένο αυτοκίνητο.(FLASH96 -19 IOYΛ το μεσημέρι).
Νωρίς το πρωί και στο fimotro αναφέρθηκε μία MERCEDES ως αυτοκίνητο των δραστών.
Τώρα που βρήκαν ένα παραπλανητικό καμμένο Honda Civic… να περιμένουμε ότι σταματούν οι έρευνες για την παρουσία μαύρης mercedes στον τόπο του εγκλήματος;
Κι έξω από τη γιάφκα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, οι γείτονες έβλεπαν μεγάλα πανάκριβα αυτοκίνητα που δεν “κολλούσαν” στιλιστικά με την καλύβα του Μαζιώτη αλλά … δεν βαριέσαι. Οι “ένοχοι” είναι μέσα και δεν πρόκειται να μιλήσουν για να βγουν μία μέρα ζωντανοί με κάποια χαριστική μείωση της ποινής.
Το σύστημα, φορώντας στολές αστυνομικών φρόντισε να εισβάλλει στο σπίτι του μπατίρη Γκιόλια κάτι που δεν θα έκανε ποτέ στην περίπτωση του Καραβέλα, του Άκη, του Μάκη ή του Λαλιώτη.
Κι επειδή αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κλείσει το ΤΡΩΚΤΙΚΟ… το σύστημα φόρεσε τις στολές των “ιδεολόγων κι αυθόρμητων επαναστατών” για να… τελειώνει μια κι έξω με το “πρόβλημα” της ανεξέλεγκτης ενημέρωσης.
Τα χιλιάδες ψέμματα των πρακτόρων στα μεγάλα κανάλια που στήριξαν όλους τους πολέμους των ΗΠΑ… ΔΕΝ ενόχλησαν ποτέ τους αυθόρμητους “επαναστάτες”.
Μερικές καυτές αλήθειες στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ και πέφτουν 17 σφαίρες.
Είναι αυτοί οι “επαναστάτες” που εμπιστεύονται ΜΟΝΟΝ την “αναρχική” ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-NEW YORK TIMES και ΤΑ “αναρχικά” ΝΕΑ-NATIONAL GEOGRAPHIC για τις προκηρύξεις τους.
Εμπιστεύονται μόνο τον Soros ως χορηγό χιλιάδων δολαρίων σε μετρητά ή υπολογιστές… ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός τους… έχει ψιλικατζίδικο στην Πατησίων.
Είναι οι “επαναστάτες” που βρίσκουν δικαιολογία να χτυπήσουν το ΑΛΤΕΡ , την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ αλλά ΟΧΙ τους δημοσιογράφους των 100.000 ευρώ μηνιαίως.
Όχι τις εφημερίδες των μεγαλο-εργολάβων, όχι τις βίλες όλων όσων κατέκλεψαν το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων… οδηγώντας τη χώρα σε χρεωκοπία. Εν μέσω κρίσης οι “επαναστάτες” είχαν προκαλέσει καταστροφές 200.000.000 ευρώ σε μικρά μαγαζιά. Τυχαίο;
Άλλωστε, όπως δίδαξε ο Soros, γίνεται να είσαι ΚΛΕΦΤΗΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ και… αριστεριστής ταυτόχρονα. Γίνεται να είσαι αντιπρόσωπος του ΝΑΤΟ και των Αμερικανικών συμφερόντων και παράλληλα να αυτο-χαρακτηρίζεσαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και θαυμαστής του Τσε-Γκεβάρα.
Μέχρι κι ο Μάκης, των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, είχε γίνει από την εκπομπή του ο μεγαλύτερος διαφημιστής της 17ΝΟΕ-CIA αποδεικνύοντας ότι τα πάει ΜΙΑ ΧΑΡΑ με τους συγκεκριμένους κύκλους που δούλεψαν σκληρά για την ταχύρρυθμη αμερικανοποίηση της χώρας.
Το έχουμε ξαναπεί ότι η “επανάσταση” είναι μία στολή που αποφέρει χρήμα και δόξα σε μία Ελλάδα υπνωτισμένη από το μπαράζ προπαγάνδας των ΜΜΕ. Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες “επαναστάτες” μένουν στα Βόρεια Προάστια και δεν έχουν γράψει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους. Και η προσωποποίηση της θεσμικής “επανάστασης” όπως ο Αλέξης Τσίπρας … ομοίως… ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με το μεροκάματο του μέσου Έλληνα.
Ο Γκιόλιας έπαιξε πραγματικά ριψοκίνδυνα. Κάτοχος ενός διθέσιου Smart και με διασυνδέσεις που του εξασφάλιζαν μετά βίας ένα μεροκάματο … έβαλε εναντίον όλων και κυρίως όλων των ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που οι πολιτικοί αποκαλούν… σοβαρούς Προμηθευτές τους Ελληνικού Δημοσίου. Μέχρι και αγωγή 500.000 ευρώ τόλμησε να κάνει στον πρώην εργοδότη του… εν καιρώ κρίσης. Ένα συμβόλαιο θανάτου μπορεί να κοστίζει μόλις το 1/10 αυτού του ποσού.
Η επισκεψιμότητα τον μέθυσε και τον παραπλάνησε. Αισθάνθηκε πασίγνωστος και παντοδύναμος. Εκείνο το παιχνίδι… “είναι… δεν είναι” διαχειριστής του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ για να αποφύγει την οικονομική του εξόντωση… δεν ήταν αρκετό να τον γλιτώσει από τη φυσική του εξόντωση.
Ίσως να πίστεψε ότι εάν του συνέβαινε το παραμικρό… οι Έλληνες θα έβγαιναν στους δρόμους και ότι θα έπεφτε ακόμα και η κυβέρνηση. Κι όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη και ούτε θα συμβεί.
Μπορεί για τον άγνωστο κι ακίνδυνο Αλέξη Γρηγορόπουλο να γράφτηκαν χιλιάδες δακρύβρεχτα και επαναστατικά κείμενα αλλά για τον Σωκράτη Γκιόλια που προκάλεσε ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ ζημιές στους νταβατζήδες… είχε προετοιμαστεί το έδαφος στους κύκλους των “αυθόρμητων” επαναστατών.
Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “κληρονόμοι” του Τσε Γκεβάρα διαβάζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-NEW YORK TIMES και βλέπουν το αναρχικό MEGA channel με τους επαναστάτες όπως η Τρέμη, ο Τσίμας, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Οικονομέας, η Σπυράκη κι ο Καμπουράκης. Αυτή είναι η ειδησεογραφία που προωθεί η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-New York Times.
Κι αν οι Έλληνες είχαν βγει στους δρόμους για τον Αλέξη… δεν ήταν ΟΥΤΕ τυχαίο γεγονός, ούτε… αυθόρμητο. Υπήρχε προετοιμασία, δικτύωση, χρηματοδότηση και “τυχαία” διαφήμιση – προώθηση από ΟΛΑ τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι Αμερικάνοι. Εφημερίδες που ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έδειξαν τη φωτογραφία της ΣΦΑΙΡΑΣ που σκότωσε τον Αλέξη… “έκλαιγαν” νυχθημερόν για το “φασιστικό” κράτος.
Ο όχλος που επισκέπτεται τα blog life-style θέλει απλά αίμα και δράση. Και δεν δίνει μία εάν το αίμα είναι του μονομάχου ή του Καίσαρα. Αρκεί να μην είναι… το δικό του αίμα.
Δεν καταλάβαμε ποτέ τι ήθελε να πετύχει ο Σωκράτης Γκιόλιας από αυτό το ανεξήγητο κυνήγι της επισκεψιμότητας και ίσως να μην μάθουμε ποτέ τι πέτυχαν αυτοί που πλήρωσαν για τη δολοφονία του.
Τα μαθήματα που έδωσαν οι Αμερικάνοι στους Σέρβους και τους Ιρακινούς και οι Ισραηλινοί στους Παλαιστίνιους και τους Τούρκους ακτιβιστές .. είναι συγκεκριμένα και αυστηρά. Βρέθηκες στον δρόμο μας… σε πήρε και σε σήκωσε.
Το δίλημμα μας παραμένει:
Να ζήσουμε ταπεινά και προσποιούμενοι ότι είμαστε ελεύθεροι ή να πολεμήσουμε έναν εξαρχής χαμένο πόλεμο για την ελευθερία;

Γράφουν σήμερα:

Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Γκιόλια – Ποια ξένη υπηρεσία βρίσκεται από πίσω;

Μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο προσκήνιο από τις φυλακές της Κύπρου ότι ο καταδικασμένος για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο Τάσος Τσεχιλίδης εμπλέκει τον συγκρατούμενό του Δ. Μαμαλικόπουλο στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ο αδερφός του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μίλησε για συμβόλαιο θανάτου και τόνισε ότι ο Σωκράτης δεχόταν απειλές από συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Οι αρμόδιες αρχές στη χώρα δέχονται τον ισχυρισμό ότι η Σέχτα Επαναστατών  δολοφόνησε τον αδερφό μου, επειδή απλά το έγραψαν σε μία προκήρυξη. Είμαι ενήμερος από τις κυπριακές αρχές ότι έχουν στα χέρια του τον άνθρωπο που είναι ο υπεύθυνος της δολοφονίας του Σωκράτη, υπάρχουν δύο ένορκες καταθέσεις στην Κύπρο.  Είναι πολλά τα ερωτηματικά για την υπόθεση του αδερφού μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου. Δεχόταν απειλές από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση του Alpha ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια, μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν για την υπόθεση από την Κύπρο.

Iδού και το βίντεο:

Τα ξημερώματα της Τρίτης (04/10), μια ομάδα τρομοκρατών με ένα ημιαυτόματο όπλο Scorpion γιουγκοσλαβικής κατασκευής πολυβόλησαν εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού .

Τα όπλα αυτά που παράγονταν στην πρώην Γιουγκοσλαβία μπορούν να φέρουν μέχρι 20 φυσίγγια και θεωρούνται ιδανικά για ένοπλες επιθέσεις από απόσταση 10-20 μέτρων.

Ποτέ μέχρι τότε δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από ομάδες τρομοκρατικές ομάδες αντάρτικου πόλης στην Ελλάδα. Είχαν όμως χρησιμοποιηθεί από ακροαριστερούς ποινικούς τρομοκράτες, όπως η ομάδα των “ληστών μετα μαύρα” που εξαρθρώθηκε το 2006, ενώ είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολύ συχνά οι ποινικοί και κυρίως οι ληστές τραπεζών.

Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι χθες ακολουθούσε αυτοκίνητο κάλυψης με βαρύ οπλισμό, όπως χειροβομβίδες. Από την πρώτη τους επίθεση στον Κορυδαλλό έχουν ρίξει χειροβομβίδες, μία ρωσικής κατασκευής η οποία ευτυχώς δεν έσκασε.

Σε εκείνη τη πρώτη επίθεση οι δράστες πυροβόλησαν από απόσταση περίπου 15 μέτρων εναντίον της σκοπιάς του αστυνομικού τμήματος, μέσα στην οποία βρισκόταν ο 21χρονος αστυφύλακας-σκοπός. Προκλήθηκαν επίσης μεγάλες υλικές ζημιές στο αστυνομικό τμήμα.

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, μετά από τηλεφώνημα στην εφημερίδα Τα Νέα, βρέθηκε η προκήρυξη της οργάνωσης σε CD, μέσα σε μία ανθοδέσμη στον τάφο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην προκήρυξη τους αναφέρεται πως στόχος της επίθεσης ήταν να σκοτώσουν τους αστυνομικούς και ότι οι αστυνομικοί ήταν τυχεροί που δεν εξερράγη η χειροβομβίδα.

Στις 17 Φεβρουαρίου, μέλη της Σέχτας Επαναστατών άνοιξαν πυρ σε αυτοκίνητα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER ενώ πέταξαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που δεν εξερράγη.

Το τρίτο χτύπημα της Σέχτας έγινε τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2009 στα Άνω Πατήσια, κατά του υπαρχιφύλακα των ΕΚΑΜ Αντώνη-Νεκτάριου Σάββα, 41 χρονών, που πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός από 24 σφαίρες.

Ο υπαρχιφύλακας βρισκόταν σε υπηρεσία και φρουρούσε γυναίκα μάρτυρα στη δίκη του ΕΛΑ. Στις 22 Ιουνίου η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη και για αυτή την ενέργεια με τηλεφώνημα και CD-προκήρυξη που εστάλη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Μετά από ένα μακρύ διάστημα, η Σέχτα εμφανίστηκε και πάλι τον Ιούλιο του 2010.

Το τέταρτο χτύπημα της οργάνωσης ήταν η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, τα ξημερώματα της 19 Ιουλίου 2010 στην Ηλιούπολη με 16 σφαίρες. Στις 27 Ιουλίου η οργάνωση ανέλαβε την επίθεση με έντυπη προκήρυξη που εστάλη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Στην προκήρυξη τους χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για δημοσιογράφους και εκδότες (όπως τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Γιώργο Κουρή και τον Δημήτρη Κοντομηνά), απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές όπως και απειλές κατά αυτοπτών μαρτύρων που σχετίζονται με τη δράση της οργάνωσης.

Ερωτηματικό για τον αν ήταν η “Σέχτα” παραμένει η ταυτότητα των δραστών μιας ιδιαίτερα αιματηρής, χωρίς ευτυχώς νεκρούς επίθεσης στο αστυνομικού τμήμα της Αγίρας Παρασκευής.

Τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσυκλέτες «γάζωσαν» στις 21:40 το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, με δύο αυτόματα όπλα, το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής στην οδό Πεντέλης 10.

Από τα πυρά έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά. Ο ένας τραυματίας νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και οι άλλοι πέντε στον Ερυθρό Σταυρό.

Επίσης, ένας πολίτης που περνούσε από το σημείο λιποθύμησε και διακομίστηκε με σοκ στον Ερυθρό Σταυρό.

Οι δράστες κατέβηκαν από τις μοτοσυκλέτες στη συμβολή των οδών Κύθνου και Αργυροκάστρου, πλησίασαν το αστυνομικό τμήμα την ώρα της αλλαγής βάρδιας και έριξαν δεκάδες σφαίρες εναντίον των αστυνομικών.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στις μοτοσυκλέτες τους και εξαφανίστηκαν στα στενά της Αγίας Παρασκευής.

Οι τραυματίες ήταν μία δόκιμη ειδική φρουρός, η οποία είναι η βαρύτερα τραυματισμένη, ο σκοπός του τμήματος, δύο ειδικοί φρουροί που γύριζαν από περιπολία και άλλοι δύο συνάδελφοί τους.

Από τους δεκάδες -τουλάχιστον 50- κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης δεν προέκυψε κάτι.

Οι προκηρύξεις της οργάνωσης είναι απλοϊκές και στάζουν μίσος. Η θεωρητική κατάρτιση των δραστών είναι γελοία για τα επίπεδα των θεωρητικών αντάρτικων πόλης. Περισσότερο βρίζουν παρά προβαίνουν σε αναλύσεις της πράξης τους και των λόγων για τα οποία επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι στόχοι.

Ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται σε μία προκήρυξή της ότι «η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο μια σφαίρα» αλλά και, «όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι ωραίοι χωρίς μία τρύπα στη μέση».

Oσον αφορά τους επόμενους στόχους της, η οργάνωση αναφέρει ότι σύντομα «θα έλθει η σειρά» ανώτερων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εκπροσώπων του Τύπου, αλλά και κρατικών παραγόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι η «Σέχτα Επαναστατών» αποδέχεται πως η προκήρυξή της περιέχει στοιχεία «κυνικότητας», με έλλειψη ιδεολογικού υποβάθρου, από την άλλη πλευρά όμως υποστηρίζει ότι εκείνη έχει στόχο την ένοπλη δράση και όχι τις θεωρίες και τα λόγια.

Παράλληλα φαίνεται να ήθελε να δώσει εικόνα μαζικής συμμετοχής στην ένοπλη δράση αναφέροντας ότι δεκάδες άντρες και γυναίκες ετοιμάζονται να πάρουν τα όπλα.

Μάλιστα σε κείμενό της η οργάνωση περιλαμβάνει και μικρό απόσπασμα από προκήρυξη της γερμανικής οργάνωσης αντάρτικου πόλης «RΑF- Φράξια Κόκκινος Στρατός», όπου ανάμεσα σε άλλα μνημονεύεται ότι «όσοι δεν οπλίζονται πεθαίνουν».

Η “Σέχτα Επαναστατών” δεν είναι τίποτα άλλο από μια οργάνωση δολοφόνων που απέχει πολύ από το κλασικό “αντάρτικο πόλης” που παρακολουθήσαμε να σπέρνει τρόμο στις δεκαετίας ’70,, ’80 και ’90.

Πολλά ερωτήματα υπάρχουν ακόμα και για τον τίτλο της που απέχει πολύ από brand names των λοπών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η λέξη “Σέχτα” έχει καθαρά θρησκευτική έννοια και καθόλου πολιτική και ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί σε κείμενα των διαφόρων αριστερών, ακροαριστερών αντιεξουσιαστικών κλπ ομάδων ή οργανώσεων.

Άρα ή είναι αγράμματοι και αστοιχείωτοι περί την αριστερή ορολογία ή κάποιοι που απλά ήθελαν να βρουν ένα όνομα για να στήσουν για τους δικούς τους σκοπούς μια δολοφονική ομάδα τουw φάνηκε καλός τίτλος η φράση “Σέχτα Επαναστατών”…

πηγή

Τι δεν έβλεπαν τότε οι δημοσιογράφοι;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ Ἀμερικανικὴ Σέχτα Ἐπαναστατῶν πίσω ἀπὸ τὸν φόνο τοῦ Γκιόλια

Leave a Reply