Κι ὅταν οἱ τραπεζίτες θὰ δώσουν τὸ σύνθημα…

Όταν οι τραπεζίτες δώσουν το σύνθημα…
…οι μαριονέτες τους ξεχνούν τους θεατρικούς τους ρόλους κι ενώνονται όλες μαζί, ενάντια στους εχθρούς των τοκογλύφων.

Το 1989 στην Ελλάδα …ξένοι οι τραπεζίτες διέταξαν τον σχηματισμό οικουμενικής κυβερνήσεως, υπό την καθοδήγηση του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Ξενοφώντα Ζολώτα.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ πιάστηκαν χέρι-χέρι …μέχρι να να ξαναστηθεί το σκηνικό της κομματικής κοροιδίας.Το ίδιο φυσικά συνέβη και πρόσφατα με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ …που ένωσαν τις δυνάμεις τους ξανά…
…για να μην μείνει ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ αψήφιστο…
…και η προδοσία να συνεχιστεί χωρίς καθυστερήσεις.

Στην Ουκρανία, οι δήθεν νεο-ναζί κι εθνικιστές…
…υπόσχονται ότι θα προστατεύσουν τους σιωνιστές (!) …και ως δήθεν «ρατσιστές», καλούν τους Τσετσένους Ισλαμιστές να επιτεθούν στους Ρώσσους, με τρομοκρατικά κτυπήματα.Pitbull όλων των ειδών …περιμένουν το συνθηματικό από τους σιωνιστές τοκογλύφους, για να ορμήξουν και να προκαλέσουν το χάος, όπου υπάρχουν ηγέτες που δεν είναι τόσο πουλημένοι, όσο οι Ελληνόφωνοι ρουφιάνοι της ληστοσυμμορίας της Βουλής.

Οι …δήθεν εχθροί…
…τελικά ενώνονται κατά του Πούτιν…
…που εδώ και χρόνια οι σιωνιστές τοκογλύφοι θέλουν να εκδιώξουν, για να ολοκληρώσουν την άλωση της Ρωσσίας και του πλούτου της .
Άλλωστε από καιρό κάνουν σχέδια για τον επόμενο Πρόεδρο της Ρωσσίας…Θέση που προορίζουν κλασσικά για έναν σαραντάρη ολιγάρχη, άνθρωπο βιτρίνα των Rothschild, του οποίου κτίζουν ένα θετικό προφίλ στη Δύση, μέσω της διεισδύσεώς του στο NBA.Ο Abramovich, άλλος ένας σαραντάρης ολιγάρχης που εμφανίστηκε από του πουθενά …ανέλαβε ακόμη και Αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου.

Σίγμα

Υ.Γ. Άνθρωπος του ΔΝΤ, του Βενιζέλου και Διοικητής της Τράπεζας της «Ελλάδας».
ΠΙΟ Rothschild…
…πεθαίνεις…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply