Ὁ ἐκρηκτικὸς μηχανισμὸς στὸ γραφεῖο Κρανιδιώτου.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, απέδειξε δύο γεγονότα και συγχρόνως δημιούργησε μία υπόθεση.

Πρώτον, ότι εκτός από την κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων του νερού, και της δεη, επήλθε de facto κατάργηση και του κρατικού μονοπωλίου της βίας. Ο κ. Κρανιδιώτης φανατικός φιλελεύθερος, ζητούσε αποκρατικοποιήσεις και εκποιήσεις ΔΕΚΟ, και παραπονείτο ότι δεν γίνονται με ταχείς ρυθμούς. Να που έγινε μία αποκρατικοποίηση, και μάλιστα επιτυχημένη. Εκεί που δεν ήθελε ο κ. Κρανιδιώτης, στο μονοπώλιο της βίας.

Δεύτερον, απεδείχθη ότι η ληστοσυμμορία Σαμαρά παριστάνει ότι ενδιαφέρεται για τους γέροντες, μόνον στην περίπτωση αναφλέξεως εκρηκτικών μηχανισμών σε γραφεία στελεχών της ΝΔ. Ισχυρίστηκε ότι λόγω της εκρήξεως κινδύνευσαν αθώοι γέροντες στην πολυκατοικία. Ο κ. Κρανιδιώτης δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την πολιτική γενοκτονίας που εφαρμόζει η ΝΔ κατά των γερόντων. Όμως σκέφτηκε να προσποιηθεί σήμερα, ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, δήθεν να μην τραυματιστούν από τα γκαζάκια που εξερράγησαν.

Μπροστά στις κάμερες μίλησε με απαξιωτικό τόνο για τους επαναστάτες, ευχόμενος να τους συλλάβει γρήγορα η κατοχική αστυνομία. Μέσα στην παραζάλη του δεν σκέφτηκε ότι τα γκαζάκια ενδέχεται να τα τοποθέτησαν απελπισμένοι συνταξιούχοι και πρώην οπαδοί της ΝΔ ως αντίποινα για την γενοκτονία που υφίστανται από το κόμμα του κ. Κρανιδιώτη. Μπορεί να τα τοποθέτησαν οι συνταξιούχοι της πολυκατοικίας στην οποία εργάζεται. Γιατί απέκλεισε μία τέτοια εκδοχή;

Ἰφικράτης Ἀμυρᾶς

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ ἐκρηκτικὸς μηχανισμὸς στὸ γραφεῖο Κρανιδιώτου.

Leave a Reply