Ἐκλογὲς ἔρχονται… πρέπει νὰ συγκροτηθοῦν καὶ οἱ λίστες τῶν ὑποψηφίων…

Για χιλιοστή φορά θα συναντηθούν με τους βρυκόλακες του σιωνισμού…
…οι υπηρέτριες των τοκογλύφων.

Σχεδόν ανά τρεις μήνες… δίνουν αναφορά στους σιωνιστές αυτοπροσώπως.
Οι «αντιρατσιστές» Σαμαράς και Βενιζέλος… δεν έχουν λόγο να συναντήσουν άλλα λόμπι, όπως αυτό των αφροαμερικάνων, των ισπανόφωνων, των Αλβανών, των Πακιστανών, των Νιγηριανών κλπ. Μόνον με τους εκλεκτούς του θεού θέλουν να συναλλάσσονται… για να πάρουν λίγη από τη χάρη του …Κτήνους.

Άλλωστε να μη ξεχνάμε ότι έρχονται εκλογές και οι Εβραίοι της Αμερικής πρέπει σύντομα να καταλήξουν στις λίστες για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Ελλάδα.
Από τα γραφεία τους θα πάρουν το χρίσμα οι δικοί «μας» υποψήφιοι.
Χωρίς την έγκρισή των σιωνιστών…
…ούτε ως οι υποψήφιοι στο Νευροκόπι θα μπορέσουν να εμφανιστούν…
Πρέπει να βρουν τρόπο να μην επαναληφθεί το ατόπημα της εκλογής της ΧΑ με τόσους βουλευτές και να επιστρέψουν τα πρόβατα στα κομματικά μαντριά που μας κυβερνούν εδώ και 200 χρόνια.
Εννοείται ότι τα ψηφοδέλτια και ειδικά τα φαβορί …πρέπει να είναι γενίτσαροι απόλυτα συμβατοί με τον σιωνισμό και επομένως φανατικοί υποστηρικτές της ατζέντας των τοκογλύφων.
Έτσι θα εκτοξευθεί και η καριέρα τους …καθώς τα ΜΜΕ θα διαταχθούν από τους τοκογλύφους να τους προβάλλουν και να τους δοξάζουν νύχτα-ημέρα…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply