Lorent Saleh. Τὸ νέο …«ἀστέρι» τῶν ΜΜΕ!

Lorent Saleh.
Το δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ θέλει το όνομα αυτό να μαθευτεί και στο τελευταίο χωριό του πλανήτη.
Στην φωτογραφία τον βλέπετε να φοράει τη μπλούζα της OTPOR, με την γροθιά εντός του κύκλου.

Εννοείται ότι κι αυτός ΔΕΝ κατάγεται από την Βενεζουέλα αλλά πρωτοστατεί στην οργάνωση της ανατροπής του διαδόχου του Τσάβες, έχοντας στις πλάτες τους επικυρίαρχους.

Με λίγα λόγια η OTPOR του SOROS και της NED είναι (και πάλι) πίσω από το Ναζιστικό κόμμα-μαϊμού που ιδρύθηκε στη Βενεζουέλα για να ανατρέψει τον σοσιαλιστή Maduro.

Οι σιωνιστές τοκογλύφοι δημιουργούν το κατάλληλο αντίδοτο, για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Νεοναζί για την Ουκρανία από την OTPOR…
Νεοναζί για τη Βενεζουέλα πάλι από την OTPOR…
Την OTPOR… ποὺ παραμένει η παγκόσμια βιομηχανία δημιουργίας …«επαναστάσεων» και που ανατρέπει οποιονδήποτε δεν γλείφει τα πόδια των τοογλύφων, όπως οι δικοί μας «υπερήφανοι» ηγέτες.

«…ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις πρόσφατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά του Νικολάς Μαδούρο, ο φοιτητής Lorent Saleh παρευρέθη στην τελετή ιδρύσεως του κολομβιανού ναζιστικού κόμματος «Εθνική Συμμαχία για την Ελευθερία», όπου ήταν και ένας από τους κεντρικούς ομιλητές…»

Όπως και στην Ουκρανία ένα μαϊμού-νεοναζί κόμμα θα χρησιμοποιηθεί έντεχνα για να ανέβει στην εξουσία ο αγαπητός των σιωνιστών τοκογλύφων Capriles που…
…«συμπτωματικά» πάντα, είναι… κι αυτός …εβραϊκής καταγωγής …όπως κι ο Ουκρανός Klitschko.

Απλό δεν είναι;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Lorent Saleh. Τὸ νέο …«ἀστέρι» τῶν ΜΜΕ!

Leave a Reply