Διάλυσις Οὐκρανίας ὅπως διάλυσις Σερβίας.

Διάλυσις Οὐκρανίας ὅπως διάλυσις Σερβίας.Στις 16 Μαρτίου η Κριμαία θα διεξάγει δημοψήφισμα με θέμα την απόσχισή της από την Ουκρανία και την ένωσή της με την Ρωσσία. EE-NATO δηλώνουν ότι το δημοψήφισμα είναι παράνομο και θα οδηγήσει σε περαιτέρω κυρώσεις εις βάρος της Ρωσσίας και κατ’ επέκταση της Κριμαίας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ότι δια των βομβαρδισμών υπεστήριξαν την απόσχιση του Κοσόβου από την Σερβία. Εκ των υστέρων απήντησαν ότι η απόσχιση και η αναγνώριση του Κοσόβου δια βιαίων μέσων αποτελεί “μοναδική περίπτωση” και δεν μπορεί να επαναληφθεί αλλού.

Αυτό ήταν το βασικό τους διπλωματικό «επιχείρημα». Να όμως που μπορεί να επαναληφθεί, στην Κριμαία. Σύντομα θα επαναληφθεί στην Ελλάδα και στην Μέση Ανατολή.

Ἰφικράτης Ἀμυρᾶς

Στὴν φωτογραφία ἡ ἀμερικανικὴ βάσις, ποὺ λέγεται πὼς φαίνεται κι ἀπὸ τὴν Σελήνη, τὴν ὁποίαν διατηροῦν στὰ πρώην ἐδάφη τῆς Σερβίας.
Περιμένουμε κάτι διαφορετικό γιά τήν Οὐκρανία;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply