Ἄξιζε τελικῶς νά δολοφονηθοῦν τόσα παιδιά;

Οι κυρώσεις που επέβαλλε ο ΟΗΕ- UNICEF στο ΙΡΑΚ, μετά το τέλος του πολέμου, σκότωσαν, σύμφωνα με αναφορές του ίδιου του ΟΗΕ, 576000 παιδιά ΚΑΤΩ των 5 ετών.
Αν υπήρξε ΕΝΑΣ «άνθρωπος» στον πλανήτη που υποστήριξε ότι ΑΞΙΖΕ (!) να πεθάνουν τόσα μωρά, προκειμένου να κλαπεί ο Χρυσός και τα Πετρέλαια του ΙΡΑΚ… αυτός ο «άνθρωπος» ήταν η Madeleine Albright… 

Εννοείται ότι και αυτό το τέρας, που καθόριζε την Αμερικανική Πολιτική, ώστε ο πλανήτης να στοχοποιεί τους Αμερικανούς ως λαό… ΔΕΝ ήταν ΟΥΤΕ Αμερικάνα κι ούτε καν είχε γεννηθεί στην Αμερική.

Και φυσικά θα την βρούμε και στο Διοικητικό Συμβούλιο του CFR, που ως γνωστόν διοικείται από ΜΗ Αμερικανούς αλλά καθορίζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και το που θα ξοδεύονται τα τρισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων, για την επιβολή της Νέας Τάξεως παγκοσμίως. 
Υ.Γ.1.

Υ.Γ.2.

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply