Τὰ δύο εἴδη …«δικαιοσύνης».

Για μία εξοστρακισμένη σφαίρα ενός αστυνομικού, που σκότωσε τον Αλέξη,  απαιτήθηκε η παραίτηση ολόκληρης της κυβερνήσεως.
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα, παρανόμως, αλλά βολικά, το βίντεο από τις φυλακές στη Νιγρίτα, όπου συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες του νεκρού πλέον Καρέλι, οι οποίες τον δείχνουν σε ποια κατάσταση παρελήφθη.

Μετά την «παραλαβή»  τουλάχιστον οκτώ (8) δεσμοφύλακες τον «περιποιήθηκαν», για μία ακόμα φορά, στο λεγόμενο «κελί-ψυγείο», που δεν διαθέτει όμως κάμερα, απ’όπου και ο Καρέλι βγήκε ετοιμοθάνατος.
Δεν μπορούσε πλέον να πάρει τα πόδια του.

Στην υπόθεση του Καρέλι  εμπλέκονται περισσότερα από είκοσι (20) άτομα, από δύο (2) σωφρονιστικά ιδρύματα…
Λεπτομέρεια πολύ σοβαρή, για την οποία πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μας, και αφορά στον γενικότερο τρόπο λειτουργίας αυτών των θεσμών.
Διότι σε δυο διαφορετικές φυλακές είκοσι (20) διαφορετικοί άνθρωποι συμμετείχαν στα βασανιστήρια ενός κρατουμένου.

Κι όμως αυτή η εικόνα σήψεως, που δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, με υπεύθυνο έναν-δύο βασανιστές δολοφόνους …δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στα πρωτοσέλιδα.

Κανείς ΔΕΝ ζητάει να παραιτηθεί η κυβέρνηση, ή έστω ο Υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη.

Αφού μετά τον Δεκέμβριο του 2008  επετεύχθη ο σκοπός των επικυριάρχων, να καταστρέψουν και να ληστέψουν την Ελλάδα, με συνεργούς τα κόμματα της αριστεράς, τα οποία  κατέβαζαν τα μωρά στους δρόμους για να …διαδηλώσουν…
…σήμερα έχει διαταχθεί να …επιτραπεί στην συμμορία της κυβερνήσεως να περάσει χιλιάδες νομοθετήματα, που όμως παραβιάζουν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και ταυτόχρονα να απαξιώσουν τον Δημόσιο Πλούτο, για να τον δωρίσουν σε κερδοσκοπικά fund και γεράκια όπως ο Soros.
Προσέξτε τη διαφορά στα πρωτοσέλιδα του Δεκέμβρη του 2008 και στα σημερινά.

To video που η Δικαιοσύνη έδωσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην δημοσιότητα,  επειδή βολεύει για την προετοιμασία του γενικότερου κλίματος, που όμως θα ωθήσει τα κοπάδια να πιστέψουν ότι η σωτηρία βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορείτε να το δείτε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=0V0zMv0CkKo


Αποσπάσματα από τις καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων, που επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΑ η Δικαιοσύνη έδωσε στον τύπο θα δείτε παρακάτω.

Σίγμα

Υ.Γ. «Κάποιος από τους 14 που κτυπούσαν τον Καρέλι φώναξε “σταματήστε θα τον σκοτώσουμε”. Ομως κανείς δεν τον άκουσε. Κι αυτός που φώναξε, μετά από λίγο τον κλώτσησε ξανά. Κάποια στιγμή ο διευθυντής άκουσε τις κραυγές του κρατούμενου και μπήκε στο δωμάτιο που τον κτυπούσαν. Μόλις τον είδε κακοποιημένο είπε στους υπαλλήλους “όποιος θέλει να τον βαρέσει να το κάνει και τώρα και να πάρει την ευθύνη(!) .Αν πεθάνει θα χάσουμε τα σπίτια μας”. Λίγο μετά σωφρονιστικοί υπάλληλοι φώναξαν έναν κρατούμενο για να καθαρίσει τα αίματα από το δωμάτιο. Δεν ανησυχούσαν όμως τότε γιατί είχαν σχεδιάσει να πάνε την επόμενη μέρα τον κρατούμενο στον γιατρό. Ομως ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν εξαιρετικά ανήσυχος και γι αυτό τον λόγο αμέσως μετά πήγε στην αίθουσα με τις κάμερες των φυλακών και παρατηρούσε τον Καρέλι συνέχεια γιατί φοβόταν ότι θα πεθάνει…».
ΒΗΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply