Τὰ ἐγκεφαλικῶς νεκρὰ Bulldog εἶναι πανέτοιμα νὰ «καθαρίσουν» κάθε ἐχθρὸ τοῦ συστήματος!!!

Το σύστημα κατασκεύασε με επιτυχία τους εχθρούς των εχθρών του.
Το σύστημα θα βλέπει τις μαριονέτες να αλληλοσκοτώνονται, όποτε θα κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο της μίας πλευράς.
Το σύστημα δεν θα στοχοποιείται ποτέ.

Θα φταίνε οι μετανάστες ..αλλά όχι αυτοί που τους καθιστούν μετανάστες. Θα φταίνε οι πατριώτες αλλά όχι οι προδότες.Θα φταίνε αυτοί που κρατούν σημαία…αλλά όχι  αυτοί που έγιναν δισεκατομμυριούχοι κλέβοντας.Ακόμα μία επίδειξη ισχύος και τρομοκρατίας στην Αθήνα όπου οι κάτοικοι λοξοκοιτούν ακόμα προς τον Κασιδιάρη.
Οι Χρυσαυγίτες έχουν πάρει το μήνυμα… αλλά το πρόβλημα του συστήματος δεν είναι η χαμηλού επιπέδου ηγεσία της Χρυσής Αυγής αλλά οι μάζες.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που ακόμα στηρίζει τη Χρυσή Αυγή, έχοντας πάρει σαφή θέση ΕΝΑΝΤΙΟΝ της προσχηματικής δικαιοσύνης, της προσχηματικής δημοκρατίας και της άθλιας προπαγάνδας των ΜΜΕ.
Είναι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που έχασαν πλέον κάθε ίχνος εμπιστοσύνης στο σύστημα και ανοιχτά στηρίζουν αυτούς που το σύστημα θέλει να αποδυναμώσει… Προς το παρόν τουλάχιστον.

Εκεί που το σύστημα ήθελε να επιτεθεί στους φιλορώσσους …χρηματοδότησε, εκπαίδευσε κι εξόπλισε τους εθνικιστές… Βλέπε Ουκρανία.
Εκεί που ήθελε να επιτεθεί στους μοναρχικούς χρηματοδότησε τους κομμουνιστές (βλέπε Λένιν, Τρότσκι στην Τσαρική Ρωσία).
Εκεί που ήθελε να επιτεθεί σε σοσιαλιστές χρηματοδότησε κι έσπρωξε ένα πραξικόπημα, βλέπε Χιλή του Αλιέντε.
Τα pitbull κάθε δήθεν ιδεολογικής αποχρώσεως είναι έτοιμα, εκπαιδευμένα με το εμφυλιακό μίσος, έμφυτο από την ατελείωτη μονόπλευρη προπαγάνδα …κι όποτε χρειαστεί το σύστημα να «συνεφέρει» αυτούς που …«έχασαν» τον δρόμο τους, είτε να εξοντώσει τους απείθαρχους… αφήνει  ελεύθερα τα προγραμματισμένα εγκεφαλικά νεκρά Bulldog να «καθαρίσουν» τον εκάστοτε εχθρό του συστήματος.
Υ.Γ.1. https://www.youtube.com/watch?v=PGhfb9GiiDY&feature=youtu.be
Υ.Γ.2. https://www.youtube.com/watch?v=NMDE9HTb0wU

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply