Λέτε νά μᾶς ἀπαγορεύσουν καί τήν σουηδική γυμναστική;

Να δείτε που σε λίγο το Σιωνιστικό Λόμπι θα απαγορεύσει και τη Σουηδική Γυμναστική, επειδή θα την κρίνει …αντισημιτική.
Το σύστημα λατρεύει να επιβάλει παρανοϊκά μέτρα, ώστε να μας συντηρεί μόνιμα σε αμήχανη πνευματική κατάσταση.
Μας επιβάλλουν το παράλογο ώστε να μη μπορούμε να συνδέσουμε τα φαινόμενα με τη λογική.
Αποφεύγοντας όμως να συνδέσουμε τα γεγονότα με τη λογική, μετατρεπόμαστε σε όλο και πιο …υπάκουα στρατιωτάκια.

Αυτή την διάρρηξη της σχέσεως μας με την λογική και την πραγματικότητα, την επιβάλλει κι ο στρατός, απαιτώντας από τους φαντάρους να κάνουν πράγματα που δεν στέκουν (καψόνια) είτε να κάνουν πράγματα για τα οποία δεν τους εξηγούν ποτέ τον πραγματικό λόγο.
Σε περίοδο πολέμου όμως ο στρατιώτης θα κληθεί να κάψει και να σκοτώσει, φοβούμενος περισσότερο τον ανώτερό του παρά τις τύψεις. Δρα δηλαδή  χωρίς να σκέφτεται λογικά.
Αυτή όμως η πνευματική κατάσταση επιτυγχάνεται με αυστηρότητα και με επιμονή στο παράλογο.

Κάπως έτσι δρουν και οι θρησκείες, με παρανοϊκές απαγορεύσεις, που έχουν σχέση με τη διατροφή ή το σεξ ή την ενδυμασία. Κάπως έτσι δρα και το σύστημα, που βλέπουμε να φυλακίζει τον άπορο, αντί να τον βοηθά… και να νομοθετεί για την ασυλία και την ευημερία όλων των καθαρμάτων.

Σε μία ακόμα επίδειξη ισχύος λοιπόν οι Σιωνιστές επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε, με το …χέρι μας!!!
Με ποιο πρόσημα; Με το πρόσχημα του αντισημιτισμού.
Κι όπως ένοιωσαν ο Κατίδης, ο Καρυπίδης κι ο Μπαλτάκος την ανάσα του κτήνους, στον αυχένα τους, από τημ …Νέα Υόρκη, έτσι ακριβώς και πασίγνωστοι διεθνείς ποδοσφαιριστές σπεύδουν να απολογηθούν, πριν πέσουν επάνω τους οι ύαινες της δημοσιογραφίας, σε παγκόσμιο επίπεδο, για να τους κατασπαράξουν και να τους καταστρέψουν ηθικά και οικονομικά.

Μία ασήμαντη χειρονομία γίνεται παγκόσμια είδηση.
Αλλά το να τρίβει ένας ηθοποιός τα γεννητικά του όργανα στο σώμα μίας ανήλικης, για να την ρίξει στο κρεβάτι, θεωρείται κωμωδία…
Και μάλιστα …ξεπερασμένη!!!

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply