Φύσσας ὅπως Λαμπράκης;

ΦΥΣΣΑΣ όπως ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ;

Τον Γρηγόρη Λαμπράκη τον έφαγαν άνθρωποι της Πρεσβείας, με πολύ «συγκεκριμένο σκοπό».
Δηλαδή στόχος τους ήταν  να προκληθούν επεισόδια από τους αριστερούς και να δικαιολογηθεί το στρατιωτικό πραξικόπημα ως αναγκαίο για την διάσωση της …«δημοκρατίας».

Τον Φύσσα από την άλλη, τον σκότωσε,  εκ προθέσεως, και όχι από λάθος ένας μεροκαματιάρης οικογενειάρχης και μάλιστα πρώην μέλος του ΚΚΕ.

Με λίγα λόγια πριν προλάβει ο Ρουπακιάς να φανατιστεί ως Χρυσαυγίτης και όντας οικογενειάρχης, αποφάσισε να καρφώσει ΔΥΟ φορές το μαχαίρι στην καρδιά του Φύσσα.
Κι αυτό για να εξασφαλίσει ότι ο Φύσσας δεν θα επιβιώσει!!!
Άρα θα μπορέσει η δικαιοσύνη να αποκτήσει γερό «πάτημα», για να δείξει πόσο εξαρτημένη από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα είναι.

Αμέσως μετά τον θάνατο του Φύσσα ακολούθησε το πραξικόπημα…
Πολιτικό και δικαστικό,  που κάνει ακόμα και τους αριστερούς να μιλούν για σκευωρία!!!

Δεν ξέρω αν θα μάθουμε την αλήθεια μετά από 35 χρόνια, όπως γίνεται συνήθως, αλλά οι τόσο βολικές συμπτώσεις κι ένα …«καλοκουρδισμένο» δικαστικό κύκλωμα με τους «κατάλληλους ανθρώπους» στις «κατάλληλες θέσεις»,  βρωμάει από χιλιόμετρα Μασονία και Ξένες υπηρεσίες!!!

Χωρίς να εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα το «κουρδιστό Πορτοκάλι», αξίζει να έχουμε κατά νου αυτά που αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο. 

Να δούμε φυσικά και το εάν θα επαληθευθεί ο Δελαστίκ, που όμως η Μπομπολοεφημερίδα έσπευσε να «αδειάσει» εφόσον ο Μπόμπολας  μάχεται …«έως θανάτου» (μας) για την …«αλήθεια»…. ;;;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Φύσσας ὅπως Λαμπράκης;

  1. Υπάρχει και μία άλλη άποψη που λέει ότι τον Παπαδόπουλο τον συνέλαβε η mossad γιατί δέν υπήρχε Έλλην να το κάνει. Όχι ότι χρειαζόταν πολύς χρόνος για να καταλάβει κανείς ότι άλλο στρατιωτικός με αριστεία ανδρείας και άλλο εβραιοτραφής πολιτικάντης, εκτός κι άν εννοείς κάτι άλλο που δέν έχω συλλάβει ακόμα.

    • To ότι τον κατέβασαν οι ίδιοι που τον ανέβασαν είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Βλέπε Μπερλουσκόνι, Σαρκοζί, Ανδρέα, Γιωργάκη κλπ. Από τη στιγμή που έφερε σε πέρας καλώς ή κακώς το έργο του, η παράσταση που μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ελεύθερης επιλογής …συνεχίζεται. όποιος δεν βρει τρόπο να χάσει μόνος του τις εκλογές (βλέπε Καραμανλής) … θα αναλάβουν τα ΜΜΕ που είδαμε την ασταμάτητη επίθεση στη ΝΔ. Επί Καραμανλή… ακόμα και το χαλάζι ήταν “με προσωπική ευθύνη του Πρωθυπουργού” .Σήμερα που στηρίζουν τον υπάκουο Σαμαρά… και τα ψίχουλα…είναι “με εντολή του Πρωθυπουργού”
      Στην Ελλάδα ούτε στην ΚΟΖΑΝΗ δεν κατεβαίνει υποψήφιος που δεν έχει εγκριθεί από το Λόμπι … φαντάσου δηλαδή παλιότερα που ήμασταν και πάμφτωχοι σαν χώρα.
      Διάβασε τι γινόταν στην Ιταλία των 50.000.000 κατοίκων που είναι και στο G8 με τη Μασονική Στοά P2 (PiDue) από όπου βγήκε κι ο Μπερλουσκόνι και θα καταλάβεις … γιατί έλεγχο μπορούν να έχουν οι ξένοι μέσω στοών και εκβιασμών σε κάθε τομέα του κράτους.

Leave a Reply