Ὁ σοβαρός Ἱερώνυμος;

Προσέξατε ότι  στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Νίκος Δήμος για το Άγιο Φως  κανείς δεν ζήτησε δηλώσεις από τον Ιερώνυμο;
Προσέξατε ότι στους μόνους που έσπευσαν οι κάμερες να πάρουν δηλώσεις ήταν ο Άνθιμος κι ο Σεραφείμ;
Δηλαδή αυτούς
που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως «γραφικούς»;
Με αυτόν τον τρόπο απέφυγαν να φέρουν σε αντιπαράθεση τον Δήμου με τον Ιερώνυμο, που επίσης είναι άνθρωπος του συστήματος. Άφησαν έτσι τον μέσο θεατή να πιστέψει ότι το Άγιο Φως είναι υπόθεση που αφορά ΜΟΝΟΝ τους «γραφικούς» κι όχι τους «σοβαρούς» όπως ο …Ιερώνυμος!!!

Την ακριβώς ίδια τακτική ακολουθούν και με το Μακεδονικό.
Τα ΜΜΕ επιτρέπουν να κάνουν δηλώσεις για το Μακεδονικό  ΜΟΝΟΝ στον Άνθιμο και στον Ψωμιάδη, καθώς ο ένας είναι πιο άσχετος από τον άλλον.
Ποτέ και κανένας σοβαρός Ιστορικός δεν καλείται να απαντήσει στις ηλιθιότητες του Νίκου Δήμου ή του κάθε πρακτορίσκου, που έχει εξασφαλισμένο χώρο και χρόνο στα ΜΜΕ, για να περάσει την προπαγάνδα του συστήματος.
Χιλιάδες επιστολές για το Μακεδονικό πετιούνται στα σκουπίδια από τις εφημερίδες  γιατί πολύ απλά πρέπει με το ζόρι να καταναλώσουμε την προπαγάνδα των ξένων συμφερόντων.
Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον …ποταμίσιο Σταύρο Θεοδωράκη  ο Ιερώνυμος έδειχνε εμφανώς κουρασμένος και δήλωνε ότι θα αποσυρθεί κάποια στιγμή για να ασχοληθεί με το διάβασμα, λες και με το ζόρι βρέθηκε στη θέση του Αρχιεπισκόπου.
 

Στην ίδια συνέντευξη μάθαμε ότι ο Ιερώνυμος δίδασκε στη Λεόντειο Σχολή και είχε μαθητές τον Πρετεντέρη και τον Τσίμα.
Ο Θεοδωράκης τον ρώτησε για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας   κι ο Ιερώνυμος άφησε να εννοηθεί ότι αυτά είναι θέματα του ΥΠΕΞ.
Δηλαδή η Εκκλησία, που πρωτοστατούσε στον Μακεδονικό Αγώνα τώρα έγινε …απολιτίκ.
Και από απολιτίκ που δηλώνει πως είναι, βλέπουμε ξαφνκά τον Ιερώνυμο να πηγαίνει στο …Κατάρ, των σχιζοφρενών Ισλαμιστών τυράννων, προς αναζήτηση επενδυτών (!), παρέα με τον «τίμιο» Λαυρεντιάδη, που κατάφερε να εξατμίσει πάνω από 1 ΔΙΣ από τα χρήματα των καταθετών.

Τα κλεψιμέικα τα επιβαρύνθηκαν οι πολίτες φυσικά, με την κρατικοποίηση της Proton Bank, δια χειρός Βενιζέλου. Είδαμε τον …απολιτίκ Ιερώνυμο να δανείζεται 25.000.000 ευρώ από το κρατικό Ταχυδρομικό Ταμιευτύηριο, για να τα δώσει στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ Εθνική Τράπεζα

και αμέσως μετά τόν είδαμε να επισκέπτεται στις φυλακές τον Λαυρεντιάδη, που μοίρασε γενναιόδωρα τα χρήματα των άλλων, μιας και οι άλλοι κρατούμενοι … δεν άξιζαν επισκέψεις …εκείνες τις άγιες ημέρες.
Βλέπετε ότι το χρήμα παράγει σεβασμό, ακόμα κι αν είναι προϊόν κλοπής.
Στο χρήμα προσκυνούν άπαντες οι κλεπταποδόχοι.
Υ.Γ.1. Χορηγός του ποταμίσου protagonη Alpha, η Πειραιώς, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ, η AXA , η REVOIL…
protagon
Αν σε θέλει η τύχη βρε παιδί μου… Αλλά και το κορυφαίο ταλέντο, έτσι;
Καλοφάγωτα ρε protagon! Κι αν βάλει το Ποτάμι κάποιον Ευρωβουλευτή μέσα στην Ευρωβουλή  θα πάρει φυσικά και μερικά εκατομμύρια κρατικής επιχορηγήσεως… Όπως ακριβώς πήραν τα εκατομμύρια οι Οικολόγοι Πράσινοι κι εξαφανίστηκαν για να μην …σκορπίσουν οι ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Υ.Γ.2. «…Αλλά πάλι, ακόμα και οι Οικολόγοι Πράσινοι πήραν 5,5 εκατομμύρια επιχορήγηση. Και από αυτά, στο τέλος τους έμεινε μια οικολογική τρύπα με 800.000 ευρώ χρέος στην Εθνική Τράπεζα…»
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply