Οἱ καλοί «ἐθνικιστές» τῆς Οὐκρανίας;

Οι ΚΑΛΟΙ «εθνικιστές» της Ουκρανίας…
Αυτοί που στηρίχθηκαν από την σιωνίστρια Victoria Nuland, το Ισραήλ την Ε.Ε και τις ΗΠΑ…
Αυτοί τους οποίους έσπευσε να αναγωρίσει ως νόμιμη κυβέρνηση ο ελληνόφωνος γενίτσαρος αντιπρόεδρος…
Αυτοί οι «καλοί εθνικιστές» λοιπόν έκοψαν τον λαιμό του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή του Ντόνετσκ της Ουκρανίας, γιατί δεν προστάτεψε επαρκώς τους πράκτορες του Δεξιού Τομέα από τους Ρωσόφιλους Ουκρανούς.
Τον έσφαξαν σαν αρνί μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και βιντεοσκόπησαν ολόκληρη τη σκηνή, μέχρι που πέθανε.

Σημειώστε επίσης ότι επειδή αυτή η οργάνωση πρακτόρων και δολοφόνων είναι η …μοναδική «εθνικιστική» οργάνωση που αυτοχαρακτηρίζεται …ΔΕΞΙΑ…(Δεξιός Τομέας) επειδή ακριβώς είναι ΜΑΪΜΟΥ εθνικιστική οργάνωση και δημιούργημα ξένων υπηρεσιών.
Στην πράξη ΔΕΝ υπάρχει, αλλά τα ΜΜΕ την παρουσιάζουν ως «αυθόρμητο» δημιούργημα των Ουκρανών.
Κανένας εθνικιστής δεν αυτοχαρακτηρίζεται ΔΕΞΙΟΣ,  ενώ ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι επιμένουν να αποκαλούν τους εθνικιστές ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, προκειμένου η ταύτισή τους με εγκληματική οργάνωση να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί   ότι οι απέναντι, δηλαδή οι αριστεροί, οι φιλοσιωνιστές, είναι οι ΚΑΛΟΙ που θα σώσουν την ανθρωπότητα από τους κακούς αντισιωνιστές.
Άλλωστε «εθνικιστές» που προωθούν στην εξουσία …σιωνιστές είναι …άτοπο.

Από το ίδιο «εργαστήριο» του Ισραήλ δημιουργήθηκαν κι αυτοί, όπως κι ο Νορβηγός και Μασόνος Μπρέιβικ… ο οποίος παριστάνοντας τον «εθνικιστή» δολοφόνησε 77 νεαρούς που διαδήλωναν κατά του Ισραήλ.

Δεν ειναι τυχαίο που τα εκατομμύρια νεκρών που άφησαν πίσω τους δολοφόνοι-«φιλόσοφοι» όπως ο Λένιν κι ο Τρότσκι  δεν θεωρήθηκαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ  γενοκτονίες  κι ούτε ποτέ ο κομμουνιστής και σιωνιστής Yagoda, που ευθυνόταν για 10.000.000 εκτελέσεις επί Στάλιν, θεωρήθηκε ποτέ εγκληματίας.

Χωρίς τον φανταστικό μπαμπούλα του Χίτλερ  η αριστερά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξή της.
Οι γενοκτονίες των κομμουνιστών και των σιωνιστών δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές των Γερμανών σε θηριωδία.
Ούτε οι δύο ατομικές βόμβες που έπεσαν στην Ιαπωνία, αφανίζοντας 200.000 ανθρώπους σε μερικά λεπτά της ώρας μπορούν να συγκριθούν σε αγριότητα με οποιοδήποτε άλλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Μέσω της ταύτισης αυτών των δολοφόνων με την …«ακροδεξιά» και τους «εθνικιστές»  οι …υπηρέτριες των τοκογλύφων ελπίζουν να σταματήσουν την άνοδο των ποσοστών των αντισιωνιστών πανευρωπαϊκά, ειδικά σε χώρες που οι εθνικιστές δεν είναι ελεγχόμενοι.
Αυτά βλέπουν οι δικοί μας ελληνόφωνοι χέστες, φορούν τις φούστες και τρέχουν να περάσουν ειδικούς νόμους για το Ολοκαύτωμα…
Τρέχουν να αναγνωρίσουν τη νέα «κυβέρνηση» της Ουκρανίας, που …απελευθέρωσε την ύαινα Τιμοσένκο και που προωθεί τον Κλίτσκο…
Και οι δυο τους …γαλαζοαίματοι…!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply