Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων ποὺ εἶναι ΑΠΛΟΙ …ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!

Βοσνία, Κόσοβο, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία …
Όλοι οι «αυθόρμητοι επαναστάτες», που στηρίζουν και χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές,  παραδοσιακά …αποκεφαλίζουν όσους αντιστέκονται στον «εκδημοκρατισμό» του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων.

Τα σιωνιστικά ΜΜΕ φυσικά φροντίζουν ώστε αυτές οι εικόνες να φτάσουν παντού στον πλανήτη… Ὢς …δίδαγμα!!!
Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!3
Οι μισθοφόροι τρομοκράτες εκπαιδεύονται, εξοπλίζονται και πληρώνονται από το Ισραήλ και τους συμμάχους του.
Μέχρι που τους παρέχεται και νοσηλεία στα νοσοκομεία του Ισραήλ.
  
Αυτοί οι αδίστακτοι δολοφόνοι προσφέρουν στον …«πολιτισμό» μας τις εικόνες με τα κομμένα κεφάλια.
Αυτοί είναι που σημαδεύουν ένα μωρό με τα όπλα τους, για να το βγάλουν φωτογραφία και οι γενίτσαροι της δημοσιογραφίας το δικαιολογούν ως …ενδεχόμενη προπαγάνδα, που έχει σκοπό να …αποδυναμώσει την διεθνή στήριξη (!) στους «εξεγερμένους» (!).

Μετά από 150.000 νεκρούς, που προκάλεσαν οι ορδές των ξένων μισθοφόρων του Ισραήλ στη Συρία, οι υπηρέτριες του Σιωνισμού αναρωτιούνται μήπως είναι …προπαγάνδα του Σύριου Άσαντ, ο οποίος όμως πριν λίγες μέρες προκήρυξε Προεδρικές εκλογές για την 3η του Ιουνίου.
Αυτό όμως που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι  στρατόπεδα εκπαίδευσης τέτοιων …«ηρώων» αποκεφαλιστών έχουμε ΠΟΛΥ κοντά στα αφύλαχτα σύνορα της Ελλάδας…
Δηλαδή στο αλβανόφωνο και μουσουλμανικό Τέτοβο των Σκοπίων (180 χλμ σ’ ευθεία γραμμή).
Τέτοιοι «ήρωες», σαν αυτούς που έκοβαν τα κεφάλια Σέρβων αιχμαλώτων και τους αφαιρούσαν όργανα τα οποία πουλούσαν στην «πολιτισμένη» Δύση, ζουν ακόμα στην περιοχή μας και μεταφέρουν την «τεχνογνωσία» τους σε νέους πειναλέους μισθοφόρους κι επαγγελματίες «εξεγερμένους».

Στην προτελευταία φωτογραφία τα δίκτυα των σιωνιστών ενεργοποιήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν εντός της FYROM, για τον φυλακισμένο Αιγύπτιο Ισλαμιστή Morsi. Βλέπετε και τη χαρακτηριστική σημαία με τα 4 δάχτυλα, σε κίτρινο φόντο της Ισλαμιστικής οργάνωσης R4BIA, η οποία ελέγχεται πλήρως από τους σιωνιστές και φυσικά δεν στοχοποιεί ποτέ τους περιούσιους και το Ισραήλ.
Προκειμένου οι τοκογλύφοι να εισπράξουν τους τόκους, οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι διέλυσαν τον στρατό και την στοιχειώδη άμυνα της χώρας, δημιουργώντας στις ακριτικές πόλεις και χωριά ένα μοντέρνο φαρ-ουέστ.
Οι κάτοικοι των συνοριακών χωριών οπλοφορούν και περιπολούν μόνοι τους στα χωριά, για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, από ένοπλους ληστές.
Ενώ ο Βενιζελος κυκλοφορούσε σε αυτοκίνητο θωρακισμένο αξίας 750.000 ευρώ και με προσωπική φρουρά ικανή για να καλύψει τις ανάγκες μίας ολόκληρης επαρχιακής πόλης.

 

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων ποὺ εἶναι ΑΠΛΟΙ …ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!

Leave a Reply