Μὲ κάθε τρόπο ΠΡΕΠΕΙ νὰ παραμείνουμε διχασμένοι (καὶ ἐξαγοράσιμοι)!!!

Δεν έχει σημασία αν τον λένε Ντέντε ή Χριστόπουλο.
Το ό,τι μας θέλουν διχασμένους και σε συνεχή εμφύλιο, με κάθε τρόπο, μπορεί να εξηγηθεί αν ακολουθήσουμε την …ροή του χρήματος, τις ΜΚΟ και εννοείται ότι θα φτάσουμε στο ίδιο κέντρο που χρηματοδοτεί … τους «εθνικά» Μακεδόνες, τους «εθνικά» Βλάχους, τους «εθνικά» Τούρκους, τους «εθνικά» Τσάμηδες , τους αυτόκλητους «οικολόγους», τους αυτόκλητους προστάτες των gay, τους «antifa» που πολεμούν υπέρ της …δημοκρατίας,  τους «αυθεντικούς» …τρομοκράτες που χτυπούν ΜΟΝΟΝ όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του C4I κλπ κλπ.

Αυτοί οι «καλοί» άνθρωποι εκτιμούν βαθύτατα τον Soros, ο οποίος αφού προκάλεσε τεράστιες οικονομικές ζημίες στην χώρα, έρχεται πλέον να …«επενδύσει»!!!
Δηλαδή να πάρει τζάμπα ό,τι αξίζει κι ότι χρειάστηκε να ματώσουμε για να δημιουργηθεί. 

Δείτε στις φωτογραφίες πόσα δείπνα οργάνωσαν οι κερδοσκόποι, ώστε τα spreads να μας οδηγήσουν σε απώλειες άνω των 20 ΔΙΣ.   
Αυτόν τον βρικόλακα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τον καλωσορίζει!

Πέρασε κι από την Αργεντινή, αμέσως μετά τη «διάσωσή» της από το ΔΝΤ και ΣΚΟΥΠΙΣΕ εκατομμύρια στρέμματα γης  σε τιμή …αέρα κοπανιστού!!!
Στην Ελλάδα ήδη έχει αγοράσει μετοχές της ΑΤΕ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ και καταλαβαίνουμε την σχέση αυτής της τράπεζας με την Ελληνική Γη.

«Καλώς τονε …κι ας άργησε!» ζητωκραυγάζει ολόκληρο το payroll.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply