Οἱ σύγχρονες «ἐπαναστάσεις» πραγματοποιοῦνται ἀπὸ …μισθοφόρους.

Κυρίως  μισθοφόροι πολεμούσαν και πολεμούν στην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Συρία και φυσικά στην Ουκρανία.

Καμμία «επανάσταση» δεν πετυχαίνει χωρίς τη συμμετοχή εμπείρων επαγγελματιών, που μόνο το σύστημα μπορεί να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει,να εξοπλίσει,να πληροφορήσει και φυσικά να πληρώσει για να δημιουργήσουν μία κόλαση, όπου απαιτεί και ορίζει η Νέα Τάξη.

Σίγμα

Μισθοφόροι από Πολωνία και χώρες Βαλτικής μάχονται στην Α. Ουκρανία;

Ουκρανικά διαβατήρια για 300 περίπου μισθοφόρους φέρονται να ζήτησαν από την Κρατική Υπηρεσία Μετανάστευσης της Ουκρανίας στις 29 του μήνα οι επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών και της Υπηρεσίας Ασφαλείας της χώρας.

Σύμφωνα με πηγή στο υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, όπως μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, οι Αρσέν Αβάκοφ και Βαλεντίν Ναλιβάιτσενκο ζήτησαν να εκδοθούν με επείγουσα διαδικασία 300 διαβατήρια για πολίτες της Πολωνίας και άλλων χωρών της Βαλτικής, πρώην σοβιετικών Δημοκρατιών.

Κατά τις εκτιμήσεις οι μισθοφόροι αυτοί αξιωματικοί θα δράσουν ως τοπικοί διοικητές και στρατιωτικοί σύμβουλοι στην πολεμική επιχείρηση, που έχει εξαπολύσει το Κίεβο εναντίον των εξεγερμένων πόλεων της Ανατολικής Ουκρανίας.

Κατά την ίδια πηγή στην πραγματικότητα οι «ενδιαφερόμενοι» να αποκτήσουν ουκρανικά διαβατήρια ήδη δρουν στην περιοχή της Ανατολικής Ουκρανίας. Σχετικές πολυάριθμες μαρτυρίες το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί και αφορούν τόσο συνομιλίες μέσω ασυρμάτων, που γίνονται στα αγγλικά, όσο και συνεννοήσεις μεταξύ ενόπλων στρατιωτικών, οι οποίοι, όπως παρατήρησαν κάτοικοι, δεν αντιδρούν και δεν κατανοούν ούτε τα ρωσικά, ούτε τα ουκρανικά.

Για τις καταγγελίες αυτές το ρωσικό ΥΠΕΞ έχει ζητήσει εξηγήσεις από την αμερικανική πλευρά, καθώς καμία εταιρεία μισθοφόρων δεν μπορεί να δράσει σε ξένο έδαφος εάν δεν έχει τη σχετική άδεια από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μέχρι στιγμής η Ρωσία χαρακτηρίζει τις απαντήσεις και εξηγήσεις της Ουάσιγκτον «ασαφείς», που γεννούν την εντύπωση ότι κάτι θέλει να κρύψει επιμελώς η αμερικανική ηγεσία.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply