Πρέπει νὰ θεραπευτοῦμε διότι εἴμαστε …ἀσθενεῖς!!!

Επειδή στην Ελλάδα το 69% του πληθυσμού έχει συναίσθηση της παντοδυναμίας του Σιωνισμού,  θέλουν να μας  …θεραπεύσουν!!!
Μάλιστα όπως αναφέρει το ανεκδιήγητο LIFO ο Σαμαράς ήταν αυτός που …ανησύχησε με την «πάθησή» μας και δήθεν ζήτησε αυτός από τα σιωνιστικά όργανα την βοήθειά τους.
Είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ για το σύστημα να ΜΗΝ πιστεύουμε ούτε τα ίδια μας τα μάτια…. αν δεν θέλει το σύστημα.

Διαβάζουμε στο LIFO:
«Ο διευθυντής της ADL, Abraham H. Foxman, σημείωσε ότι τα ευρήματα για την Ελλάδα οδήγησαν ήδη τον πρωθυπουργό να απευθύνει πρόσκληση στην ADL, ώστε να συζητηθούν πιθανές θεραπείες.»

lifo

Αντίθετα στην Αμερική, ενώ ο Σιωνισμός ελέγχει πρακτικά όλο το Hollywood, τα ΜΜΕ έχουν πείσει τον κόσμο ότι αυτό δεν ισχύει και με αυτό το παράδοξο οι Σιωνιστές είναι πανευτυχείς και κοροϊδεύουν τους τυφλούς Αμερικανούς, όπως θα δείτε στο άρθρο των LA TIMES στα σχόλια:

Who runs Hollywood? C’mon

latimes

Διαβάστε με υπομονή την παρακάτω λίστα και θα καταλάβετε γιατι χρειαζόμαστε άμεσα “θεραπεία” από τους Σιωνιστές, που έχουν απόλυτη εξουσία επάνω μας.

Jews In The American Media

Για τους καταζητούμενους Σιωνιστές…προβλέπεται κυβερνητική προστασία…
Για τους μουσουλμάνους έχει Γκουντάναμο
:

UK Grants Diplomatic Immunity to Wanted ’Israeli’ Livni

Χρειαζόμαστε κατ΄ επειγόντως …θεραπεία!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply