Ὀφείλουμε νὰ συντρίψουμε τὸν εὐρωπαϊκὸ ζυγό.

Οφείλουμε να συντρίψουμε τον Ευρωπαϊκό ζυγό όπως έκαναν οι Πρόγονοί μας το 1821 με τον οθωμανικό ζυγό

Όποιος λέει ότι θέλει να αλλάξει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή ότι θέλει μία άλλη πιό δίκαιη ΕΕ, είναι σαν να λέει ότι θέλει να μετασχηματίσει τον οθωμανικό ζυγό, ότι θέλει έναν άλλο πιό δίκαιο οθωμανικό ζυγό.

Όποιος λέει ότι θέλει μία ΕΕ των λαών, ή μία ΕΕ των Εθνών και όχι την ΕΕ των τραπεζιτών, είναι σαν να λέει ότι θέλει μία οθωμανική αυτοκρατορία των λαών ή των εθνών, αλλά όχι την οθωμανική αυτοκρατορία των σουλτάνων.

Όποιος λέει ότι αν η Ελλάδα βγει εκτός της ΕΕ θα καταστραφεί, είναι σαν να ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να ανατρέψει τον οθωμανικό ζυγό γιατί επακολούθησε καταστροφή.

Όποιος λέει ότι θέλει να εξανθρωπίσει την Ε.Ε. είναι σαν να λέει ότι θέλει να εξανθρωπίσει τον οθωμανικό ζυγό.

Όποιος λέει ότι θέλει να διεκδικήσει μία διαφορετική-φιλεργατική πολιτική αλλά πάντα μέσα στο γεωστρατηγικό, κοινωνικό, οικονομικό, θεσμικό, και πολιτικό πλαίσιο της ΕΕ, είναι σαν να λέει ότι θέλει να διεκδικήσει μία διαφορετική-φιλελληνική πολιτική αλλά πάντα μέσα στο γεωστρατηγικό, κοινωνικό, οικονομικό, θεσμικό και πολιτικό πλαίσιο της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Ἰφικράτης Ἀμυρᾶς

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply