Στὸν πλανήτη ποὺ βασιλεύουν οἱ ΤΙΠΟΤΑ χρησιμοποιοῦν καὶ τὰ ἴδια μέσα χειραγωγήσεως!!!

Αφού οι τοκογλύφοι μπορούν να κάνουν τον …ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και …Πρόεδρο της Αμερικής, γιατί να μην κάνουν και τον «τρισμέγιστο» Θεοδωράκη …πρωθυπουργό;
Η επιτυχημένη συνταγή του Ομπάμα εφαρμόζεται και από τον Ποταμίσιο Θεοδωράκη!!!

Πιστή αντιγραφή προεκλογικού σποτ του Ομπάμα, διότι γνωρίζουν πως οι ιθαγενείς στην Ελλάδα …δύσκολα θα πάρουν χαμπάρι την απάτη.

Κι ακόμα πιο δύσκολα θα αντιληφθούν  ότι όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι «σωτήρες» είναι …διασωληνωμένοι με τα ίδια ξένα κέντρα εξουσίας κι εκμετταλλεύσεως που θέλουν να μας δώσουν την ψευδαίσθηση της «ελεύθερης» επιλογής.
Δείτε το πρωτότυπο εδώ:

Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζεται μία ηλικιωμένη κυρία, επίσης ηθοποιός, η οποία εξομολογείται ότι «δεν είναι η πρώτη της φορά, αλλά έχει να το κάνει καιρό», δίνοντας παρομοίως την εντύπωση ότι μιλά για την ερωτική της ζωή, ώσπου και εκείνη, στο τέλος, αποκαλύπτει ότι φέτος μετά από πολλά χρόνια θα ψηφίσει.

 
Και το εξίσου βλακώδες αντίγραφο του «αυθεντικού» πολιτικού ηγέτη Θεοδωράκη στα σχόλια.

Το υλικό από εδώ:

ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply