Νέος γύρος τρομοκρατίας, γιὰ νὰ μὴ ζημιωθοῦν οἱ τοκογλύφοι!!!

23 Δισεκατομμύρια τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, ΠΡΟ ΚΡΙΣΕΩΣ και μόλις …4,5 ΔΙΣ σήμερα.

Κούρεψαν τα χρήματα των Ταμείων για να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ομόλογα των …επικυριάρχων, που όμως βρέθηκαν με δισεκατομμύρια κερδών, από την μια ημέρα στην άλλη, με συνεργούς τους ελληνόφωνους πολιτικούς.

Κι αυτό σημαίνει ότι το 2016 ΔΕΝ θα μπορούν να πληρώνουν τις συντάξεις.Οπότε ξεκινάει ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ τρομοκρατίας, προκειμένου να πετσοκόψουν συντάξεις και εφάπαξ, για να πληρώνονται τα …ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ υποβρύχια, το ανύπαρκτο C4I και τα ΑΝΥΠΑΡΑΚΤΑ Ολυμπιακά Έργα, στην ώρα τους και χωρίς να αμφισβητηθεί ΟΥΤΕ ευρώ, από τις παράνομες δανειακές συμβάσεις, που υπέγραψαν απατεώνες πολιτικοί και ξένοι τοκογλύφοι.

Το μεγάλο κόλπο απαλλαγής των ξένων τοκογλύφων από τα Ελληνικά Ομόλογα, που φορτώθηκαν με το ζόρι τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ώστε να κουρευτούν τα χρήματα των πολιτών κι όχι των ξένων τοκογλύφων, δεν αναφέρθηκε παρά μόνο σε 4-5 γραμμές, σε κάποιο μικρό κι ασήμαντο άρθρο.

Ούτε μισό ευρώ δεν έχασαν οι ξένοι τοκογλύφοι, που τόσα χρόνια κερδοσκοπούσαν με τα Ελληνικά Ομόλογα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Νέος γύρος τρομοκρατίας, γιὰ νὰ μὴ ζημιωθοῦν οἱ τοκογλύφοι!!!

  1. στιβαξαν οσο περισσοτερους μισθωτους μπορουσαν στα ταμεια συνταξης που απλα δρουνε σαν μυλοπετρα και κονιοποιουνε τον μη εχοντα πλεον την δυνατοτητα για αντιδραση,ενω σαν μισθωτος θα μπορουσε να κανει και απεργια και να παραλυσει την επικρατεια.
    Και με την ευκαιρια ,τι γινεται με τους πρωτους διδαξαντες στην απατεωνια της διαλυσης των συνταξιωδοτικων ταμειων οπως καποιον Δεσποτοπουλο ,πρωην αντιπροεδρο της Γενικης Τραπεζας, ο οποιος πριν 10 χρονια ρημαξε το ασφαλιστικο ταμειο των Δημοσιογραφων εξαφανιζοντας πολυ χρημα στα δομημενα ομολογα ,και ο οποιος ακομα να δικαστει???

Leave a Reply