Μονσάντο. Ἡ πολυεθνικὴ τῆς φρίκης!!!

 

Αργεντινή: Δίχρονο κοριτσάκι με παραμορφώσεις, που αποδίδονται στους αεροψεκασμούς της Μονσάντο

Ἡ ΜΟΝΣΑΝΤΟ εἶναι ἁπλῶς μία ἔκφρασις τῆς γενικοτέρας δραστηριότητος ὅλων αὐτῶν τῶν ἑταιρειῶν τοῦ πλανήτου, ποὺ στόχο ἔχουν τὴν ἐπικράτησίν τους καὶ στὸ …βάθος, τὸν ἀποπληθυσμό μας.
Δῆλα δή…

Γιὰ νὰ λέμε τὰ πράγματα μὲ τὸ ὄνομά τους, δὲν εἶναι τυχαῖον ποὺ ὁ Μπὶλ Γκαίητς χρηματοδοτεῖ ὁμαδικοὺς ἐμβολιασμούς, ποὺ πίσω τους κρύβονται «ἀλληλέγγυες» μὲ τὴν ΜΟΝΣΑΝΤΟ ἑταιρεῖες, πρὸ κειμένου νὰ ἐπιταχυνθῇ τὸ πρόγραμμα τοῦ ἀποπληθυσμοῦ.
Δὲν εἶναι τυχαῖον ποὺ ἡ BAYER ἐπίσης προωθεῖ ἀνάλογα προγράμματα δηλητηριασμοῦ τῶν πληθυσμῶν, ἀλλὰ καὶ ποὺ ὁ γενικὸς διευθυντής της θεωρεῖ πὼς δὲν εἶναι ἀνθρώπινον δικαίωμα τὸ νερό.


Οὔτε εἶναι τυχαῖον τὸ ὅ,τι ἐκτεταμένοι ψεκασμοὶ-ἀεροψεκασμοὶ πραγματοποιοῦνται σὲ ὅλα τὰ μήκη καὶ τὰ πλάτη τοῦ πλανήτου, μὲ …δικαιολογία τὴν καταπολέμησιν τῆς ἀκρίδος!!!

Διεθνής Ἔνωσις τροποιήσεως καιροῦ;

Ναὶ καλέ, μᾶς ψεκάζουν! Τὸ παραδέχονται καὶ οἱ ἴδιοι!

Γιατί ἡ GREENPEACE παραμένει σιωπηλή;;

Καὶ εἶχα μίαν ἀπορία γιὰ τὸ ποιὸς πληρώνει τοὺς ψεκαστές μας!!!

Ἕνας πιλότος μιλᾶ γιὰ τοὺς χημικοὺς ἀεροψεκασμούς.

Ὑπεύθυνοι γιὰ τὶς πανοῦκλες οἱ κομῆτες καὶ γιὰ τὶς λοιπὲς ἀσθένειες ὁ θόρυβος τῶν ἀεροπλάνων!!!

Ἰδοῦ οἱ ψεκαστές μας!

Νομικὸ τμῆμα ἀεροψεκαστῶν ἀντιδρᾶ; Ἀνωνύμως;

Σκόνη, σκόνη, πολὺ σκόνη…

Μπῦρες ἔχουν αὐτά τά βαρέλια;

Νὰ γιατὶ μᾶς ψεκάζουν!

Ἡ πραγματικὴ στόχευσις ΟΛΩΝ αὐτῶν τῶν …«δράσεω», ποὺ ὑπακούουν καὶ προωθοῦν τὴν ΑΤΖΕΝΤΑ 21, εἶναι μία καὶ λέγεται ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!!!
Πρὸς τοῦτο καὶ ὁ ΠΟΥ μεριμνᾶ νὰ μαθαίνουμε ΜΟΝΟΝ τὶς γεννήσεις κι ὄχι τοὺς θανάτους ἐτησίως. Ἐὰν μαθαίνουμε ΜΟΝΟΝ τὶς γεννήσεις, τότε ἀρχίζουμε καὶ ἀντιλαμβανόμεθα πὼς ναί, πρέπει νὰ μειωθοῦμε, διότι διαφορετικῶς θὰ ἀφανίσουμε τὸν πλανήτη.

Ὑπάρχει πράγματι θέμα ὑπερπληθυσμοῦ;

Ἡ ΜΟΝΣΑΝΤΟ λοιπόν, κατὰ τὰ δικά μου συμπεράσματα, ἁπλῶς ἐφαρμόζει αὐτὰ ποὺ τῆς ὅρισαν…
Πολυεθνικὴ εἶναι… Χρῆμα θέλει… Σιωνιστικῶν συμφερόντων εἶναι… Γιατί νά μήν συνδυάσῃ τό …τερπνόν μετά τοῦ ὠφελίμου;

Μονσάντο: Η πολυεθνική που «σπέρνει» τη φρίκη (ΦΩΤΟ)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκαν σε αρκετές πόλεις του κόσμου πολύμορφες κινητοποιήσεις ενάντια στη δράση του περιβόητου πολυεθνικού μονοπωλίου στο χώρο της βιοτεχνολογίας και των γενετικά τροποποιημένων σπόρων Μονσάντο. Στο επίκεντρο βρέθηκαν όχι μόνο οι πιθανοί κίνδυνοι από τη χρήση αυτών των γενετικά τροποποιημένων σπόρων αλλά και οι φονικοί κίνδυνοι που κρύβει ο τρόπος καλλιέργειάς τους και κυρίως οι αεροψεκασμοί με το παρασιτοκτόνο που παρασκευάζει η εταιρεία.

Αργεντινή: Ένα 5χρονο κορίτσι με δερματικές παθήσεις που αποδίδονται στους αεροψεκασμούς της Μονσάντο

Αντιδράσεις για τη δράση και τις τακτικές της πολυεθνικής

Οι κινητοποιήσεις ήρθαν να προστεθούν στις αυξανόμενες τα τελευταία χρόνια διεθνείς αντιδράσεις για τη δράση της Μονσάντο. Στο Βιετνάμ, σημειώνονται σφοδρές αντιδράσεις στο ενδεχόμενο εισόδου στη χώρα αυτή, της εταιρείας που ευθύνεται για το διαβόητο «Πορτοκαλί Παράγοντα» που χρησιμοποιούσε ο αμερικανικός στρατός στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Φινλανδία: Διαδηλωτές στο Ελσίνκι ενάντια στη δράση της πολυεθνικής Μονσάντο

Στην Ινδία, η εταιρεία καταγγέλλεται για τακτικές που οδηγούν σε πλήθος αυτοκτονιών ντόπιων μικροκαλλιεργητών, ενώ και στο Μεξικό οι αγρότες αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο δραστηριοποίησης της πολυεθνικής στη χώρα.

Η εταιρεία που γεννά την φρίκη

Αργεντινή: Μία γυναίκα και ο γιος της, με σοβαρά προβλήματα υγειας, πιθανόν από τους αεροψεκασμούς της Μονσάντο

Στην Αργεντινή, τρίτο μεγαλύτερο παραγωγό γενετικά τροποποιημένων σοδειών στον κόσμο, η δράση της Μονσάντο έχει τρομακτικές συνέπειες. Μία ομάδα γυναικών οι «Μητέρες του Ιτουσαϊνγκό» παλεύουν ενάντια στους αεροψεκασμούς με το παρασιτοκτόνο «Roundup» που παρασκευάζει η εταιρεία, ως ενισχυτικό της καλλιέργειας των γενετικά τροποποιημένων σπόρων «Roundup Ready». Οι κάτοικοι αρκετών περιοχών της Αργεντινής καταγγέλλουν ότι στις περιοχές που διενεργούνται οι αεροψεκασμοί, το ποσοστό των καρκίνων είναι 40 φορές μεγαλύτερο από τον εθνικό μέσο όρο. Εξάλλου, όπως αποδεικνύουν και οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ακολουθούν, οι τερατογεννήσεις και οι δυσπλασίες στις ίδιες περιοχές έχουν επίσης αυξηθεί κατακόρυφα.

Αργεντινή: Πρώην εργαζόμενος στους αεροψεκασμούς της Μονσάντο, με σοβαρά προβλήματα υγείας πλέον

Στενές σχέσεις με τις αμερικανικές κυβερνήσεις

Η Μονσάντο, μία πολυεθνική με έδρα τις ΗΠΑ και ιστορία 112 ετών, μονοπωλεί την παγκόσμια αγορά βιοτεχνολογίας, κατέχοντας το ποσοστό 27% της αγοράς σπόρων με τζίρο 7,3 δις δολάρια ετησίως. Πρόκειται για ένα από τα δύο μεγαλύτερα βιομηχανικά μονοπώλια στον πλανήτη (το άλλο είναι η Microsoft), καθώς προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με το 86% των σπόρων.

Αργεντινή: Μία γυναίκα που έχασε το παιδί της από ηπατική ανεπάρκεια μπροστά σε πανό που καταγγέλλει τη Μονσάντο (Φωτο ΑΡ)

Η εταιρεία έχει στενούς δεσμούς με τις εκάστοτε κυβερνήσεις των ΗΠΑ, δαπανώντας εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να έχει πρόσβαση σε βουλευτές και των δύο μεγάλων αμερικανικών κομμάτων, ώστε να εξασφαλίζει πολιτικές και νόμους που θα προασπίζουν τα συμφέροντά της.

Άδεια δοχεία με αγροχημικά, μεταξύ των οποίων και το διαβόητο «Round Up» της Μονσάντο

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Μάρτιο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψε το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Παροχή Διασφάλισης σε Αγρότες» που πολλοί ειρωνικά ονόμασαν «Νόμο Προστασίας της Μονσάντο». Ο λόγος ήταν ότι με το νόμο αυτό το υπουργείο Γεωργίας και τα ομοσπονδιακά δικαστήρια των ΗΠΑ έχασαν όσες δυνατότητες είχαν να σταματήσουν την χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων, ακόμη και αν υπάρχουν ενδείξεις για κίνδυνο στη δημόσια Υγεία.

902

Κάθε δράσις-ἀντίδρασις εἶναι σημαντική!!!
Κάθε διαμαρτυρία σημαίνει ἄρνησις τῆς προβατοποιήσεώς μας.
Κάθε συμμετοχὴ σημαίνει μείωσις καὶ περιορισμὸς τῆς ἐκτάσεως τῶν καταστροφῶν ποὺ ἔχουν σχεδιάσει.

Τί λέτε; Θά πᾶμε σάν τά πρόβατα ἤ θά ἀσχοληθοῦμε σοβαρά μέ τίς ζωές μας καί τίς ζωές τῶν παιδιῶν μας;

Φιλονόη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Μονσάντο. Ἡ πολυεθνικὴ τῆς φρίκης!!!

Leave a Reply