Καλλίτερα νὰ ἀπασχολούμεθα μὲ τοὺς ὑπαλλήλους τῆς ΔΕΗ παρὰ μὲ τὴν ΔΕΗ!!!

Την ώρα που ετοιμάζονται να πουλήσουν ότι βγάζει κέρδος στην Ελλάδα, είναι πολύ βολικό να στρέψουν τους πολίτες ενάντια στους προνομιούχους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ενάντια στην ΔΕΗ γενικότερα, ώστε η αγανάκτηση να λύσει τα χέρια της κυβέρνησης και το πολιτικό κόστος από το ξεπούλημα να είναι μηδαμινό. 
Η ΔΕΗ που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, λόγω οφειλών, ετοιμάζεται να αφήσει χωρίς ρεύμα και πάλι τα θύματα των τοκογλύφων. Καμμία ενέργεια των αληταράδων του συνδικαλισμού δεν στοχοποιεί τους θύτες αλλά πάντα στοχεύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα θύματα των τοκογλύφων, που έχουν πολύ κοντή μνήμη.
Η αντιπολίτευση, με τις κούφιες κι άσφαιρες ενέργειες περί δημοψηφίσματος, που ΟΥΔΕΠΟΤΕ σκέφτηκαν εδώ και πέντε χρόνια που έχει καταλυθεί κάθε άρθρο του Συντάγματος και κάθε έννοια νομιμότητας από τους τοκογλύφους,  παίζει κι αυτή το απαραίτητο …θεατράκι.
Άλλωστε δεν ξεχνάμε τους «ανένδοτους αγώνες» του Γιωργάκη που έδινε «μάχες» ενάντια στην πώληση των …λιμανιών, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, αλλά  μετά, όταν ανέλαβε, είδαμε ακριβώς τι είχε πραγματικά στο μυαλό του. 
 
Μόλις οι «επαναστάτες» πιάσουν υπουργικές καρέκλες,  οι πένες τους παίρνουν φωτιά, υπογράφοντας χιλιοσέλιδα μνημόνια προδοσίας, ξεπουλήματος και σκλαβιάς, ζητώντας την εύνοια των επικυρίαρχων.
Η ΔΗΜΑΡ (ΣΥΡΙΖΑ) δεν έχασε την ευκαιρία να προσφέρει στήριξη στις κατοχικές κυβερνήσεις των επικυριάρχων, συνυπογράφοντας την καταστροφή της Ελλάδας.
Ο Τσίπρας απηγόρευσε την συμμετοχή σε πορείες και συμμετείχε σε μία μόνο πορεία, κι αυτή στην …Ισπανία.
Δεν θέλησε να ενοχλήσει τα αφεντικά του, την ώρα που δειπνούσαν επάνω στο κουφάρι της Ελλάδας, με τις σάρκες του Έλληνα.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply