Πληρώνουμε ἀσφαλιστήρια γιά ζημιές πού θά μᾶς προκαλέσουν ἄλλοι;;;

Το όργιο των ξένων τοκογλύφων στην Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο.
Τα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας,  που ΔΕΝ τα επέλεξε η Βουλή, που ΔΕΝ ελέγχονται από τη Βουλή, που ΔΕΝ αποφάσισε η Βουλή τις αμοιβές τους αλλά μόνος του ο ΥΠΟΙΚ, υπογράφοντας κάποιο χαρτί, που ίσως δεν πρόλαβε να διαβάσει, όπως ο Χρυσοχοΐδης, θα απολαύσουν ακόμα μία πανάκριβη παροχή, εις βάρος του κοσμάκη.

Θα τους πληρώσουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, βάσει του οποίου αν αποκαλυφθεί ποτέ ότι ζημίωσαν κάποιον ή το κράτος με δόλο ή λόγω βλακείας,. την αποκατάσταση των ζημιών θα την αναλάβει η …ασφαλιστική εταιρεία.
Και βέβαια ΚΑΜΜΙΑ ασφαλιστική εταιρεία δεν θα δεχόταν να υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο, αφού δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ εγγύηση για τις προθέσεις όλων αυτών των στελεχών.

Η μόνη περίπτωση να …δεχθεί μία ασφαλιστική εταιρία να πληρώσει τις πονηριές των στελεχών του ΤΧΣ, είναι να πρόκειται για ΚΡΑΤΙΚΗ ασφαλιστική εταιρεία, με Πρόεδρο κάποιον από το ίδιο κύκλωμα ή για Ασφαλιστική που εγγυάται το Δημόσιο…
…δηλαδή εμείς.

Με αυτόν τον τρόπο ότι εγκλήματα κι αν κάνουν τα στελέχη του ΤΧΣ,  τις ζημιές θα τις πληρώσουν τα θύματα των εγκλημάτων τους…
…Δηλαδή ΠΑΛΙ εμείς….!!!
Είναι μία κατάσταση που οι Άγγλοι αποκαλούν win-win situation, δηλαδή μονα-ζυγά αυτοί κερδίζουν …εμείς χάνουμε.

Βουλευτής της συγκυβερνήσεως ζήτησε να έρθει στη Βουλή το θέμα των αμοιβών αυτών των οικονομικών δολοφόνων, που δεν ελέγχονται από καμμία δημόσια υπηρεσία  και τον παρέπεπμψαν στον ΥΠΟΙΚ.
Σιχαίνονται την διαφάνεια στην «δημοκρατία» τους.

Όπως είναι φανερό η τοκογλυφική μαφία είναι πολλά χρόνια μπροστά στην τέχνη της αφαιμάξεως και της εξαπατήσεως, που μάλλον δεν θα τους φτάσουμε ποτέ…
Πόσο μάλλον να τους σταματήσουμε.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Πληρώνουμε ἀσφαλιστήρια γιά ζημιές πού θά μᾶς προκαλέσουν ἄλλοι;;;

Leave a Reply