Θάνατος στὶς Παλαιστίνιες γιατὶ γεννοῦν ….ΦΙΔΙΑ!!!!!!

Ισραηλινή νομοθέτις ζήτησε από τους εισβολείς να …σφάζουν τις γυναίκες των Παλαιστινίων γιατί γεννούν …φίδια!Εννοείται ότι ΟΥΤΕ ο λογαριασμός της στο Facebook του Ζuckerberg έκλεισε, για παράβαση των όρων περί ρητορικής μίσους, ΑΛΛΑ ούτε και η ανάρτηση κατέβηκε.

Μπορείτε ελεύθερα να χαρακτηρίζετε τους Γερμανούς ή τους Παλαιστίνιους …δολοφόνους και τρομοκράτες, χωρίς την παραμικρή συνέπεια.
Μπορείτε να συμμετέχετε στις γενοκτονίες που προωθεί ο Σιωνισμός και να γίνεται …ΗΡΩΕΣ! (Κορέα, Βιετνάμ, ΙΡΑΚ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία κλπ) αλλά …ΜΗΝ διανοηθείτε να ασκήσετε κριτική στο Ισραήλ όσα μωρά κι αν …κάψει ζωντανά.
Οι επικυρίαρχοι έχουν ΠΑΝΤΑ δίκαιο.

Έναν μόλις μήνα μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, όταν οι …δήθεν εξαγριωμένοι κουκουλοφόροι, χαρτζηλικωμένοι από τον Soros,  έκαιγαν την Αθήνα, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της, τις αμαξοστοιχείες του ΗΣΑΠ και φρόντιζαν ώστε τα Spreads δανεισμού της Ελλάδας να πάνε στα ουράνια, σε συνεργασία με τις «έγκριτες»  φυλλάδες του Σιωνισμού, οι Ισραηλινοί σκότωσαν ΜΟΝΟΝ … 257 παιδιά στην Γάζα.
Ακούσατε έστω μισή διαμαρτυρία, από την …δήθεν αριστερά;
Όχι, βέβαια… γιατί η Mossad, οι επικυρίαρχοι δηλαδή, απλά δεν έδωσαν σχετική εντολή.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply