Στὸ στόχαστρο τῶν πρακτόρων τὸ «ΠΛΑΙΣΙΟ»!!!

Άλλη μία Ελληνική επιχείρηση στο στόχαστρο των πρακτόρων.

Το πιο επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με τους χαμηλότερους τόκους για αγορές με δόσεις,  μπήκε στο στόχαστρο των «αριστερών» Συριζαίων μεγαλομετόχων της Goldman Sachs, της BlackRock και της JP Morgan.

Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή η επικοινωνιακή επίθεση θα προκαλέσει οικονομικές ζημιές.
Ξέρουν πολύ καλά ότι η πτώση του τζίρου θα προκαλέσει μείωση προσωπικού  κι αυτό ακριβώς επιδιώκουν.

Να προκαλέσουν πανικό στους μετόχους που θα πουλάνε όσο-όσο, να πέσει η τιμή της μετοχής  και να έρθουν μετά «τυχαία» οι …πολυπόθητοι «επενδυτές»να αγοράσουν τσάμπα, έναν ισχυρό ανταγωνιστή, με μεγάλη τεχνογνωσία στην Ελληνική πραγματικότητα.

Έτσι δουλεύουν τα γεράκια της διεθνούς μαφίας της τοκογλυφίας.
Έτσι ανέβαζαν τα spreads, έτσι γκρέμισαν την Ελληνική Οικονομία κι έτσι βρέθηκαν οι ξένοι κερδοσκόποι στα ηνία όλων των κερδοφόρων εθνικών οργανισμών.

Η τιμή της μετοχής του ΠΛΑΙΣΙΟΥ σήμερα υπερβαίνει την τιμή που είχε πριν από 5 χρόνια, τον Ιούλιο του 2009.

Σίγμα

Υ.Γ.1. Οι «απάνθρωποι» του ΠΛΑΙΣΙΟΥ δεν ενδιαφέρονται για συνεργασίες, εξαγορές κλπ…και τα δικά τους προιόντα TURBO-X  …ροκανίζουν την APPLE και την SAMSUNG.Υ.Γ.2. Δείτε με προσοχή το λεξιλόγιο στην ανακοίνωση. Πόσα άρθρα λέτε να αφιέρωσε η ΑΥΓΗ στις εργασιακές συνθήκες στα καταστήματα CARREFOUR; Καλά μαντέψατε… ΚΑΝΕΝΑ.

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply