Προστασία στὶς ἐπενδύσεις τοῦ Soros, προσφέρει ὁ …Θεοδωράκης!!!

Το Protagon Θεοδωράκης Soros σήμερα «χτυπάει»  την Χαλκιδική συνολικά ως προορισμό …γιατί σκοτώθηκε ένας νεαρός που οδηγούσε μεθυσμένος! 

Κλασικές γλαφυρές περιγραφές του κώλου για να αναδείξουν την ΜΗ είδηση σε …άρωμα θανάτου (!) που διαπνέει τη Χαλκιδική.
Δηλαδή όποιος επιλέξει Χαλκιδική …θα πεθάνει αβοήθητος.
…«Συμπτωματικά» .στην Χαλκιδική επενδύουν εκατοντάδες εταιρείες Ρωσσικών συμφερόντων, οπότε από την επίθεση αυτή δεν …χάνει ευρώ ο θείος Soros.

Ο δημοσιογράφος οδύρεται για την έλλειψη υποδομών σε μία περιοχή που φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. Λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα,μ που έκλεισαν νοσοκομεία, κλινικές και τα ασθενοφόρα δεν έχουν βενζίνη το σκηνικό αλλάζει. 
Δεν έγινε ποτέ είδηση ό,τι στην Χαλκιδική έχουν δύο μόνο ασθενοφόρα (το ένα δώρισε ιδιώτης)…
Οι περικοπές στην Υγεία που σκοτώνουν δεκάδες πολίτες καθημερινά έγιναν για να πληρωθεί ο Μπόμπολας του MEGA, τα Ολυμπιακά Έργα των 30 ΔΙΣ, που άξιζαν μόλις 10 ΔΙΣ, για να πληρωθούν οι BMW των 750.000 του Βενιζέλου, τα υποβρύχια του Άκη και για να πάρει κι ο …Θεοδωράκης το μερίδιο του αίματος μέσω του MEGA.

Σε ποιους κουνάει το δάχτυλο λοιπόν;
Στους Χαλκιδικιώτες; Αυτούς που βλέπουν τους φόρους τους να γίνονται καταθέσεις στη Λίστα Λαγκάρντ και Βίλες σε Μύκονο και Πάρο;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply