Ὅταν δὲν ἀκολουθοῦμε πιστὰ τὶς …«ὁδηγίες χρήσεως» ἐπεμβαίνει ἡ Κουτζαμάνη!!!

«Φυσικά το τεχνητό κλίμα έντασης έξω από τα δικαστήρια το δημιουργούν οι γνωστοί πράκτορες του Soros των αντιρατσιστικών οργανώσεων, που χειραγωγούν τους μουσουλμάνους και τους στρέφουν εναντίον των Ελλήνων.»

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗ!!! Ἀθωώθηκαν οἱ …«φραουλᾶδες»!!!Η υπόθεση της Μανωλάδας εξαρχής ενεργοποίησε τα δίκτυα των πρακτόρων του Soros, που έστελναν χιλιάδες δυσφημιστικές επιστολές σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, ζητώντας να σταματήσουν οι αγορές Ελληνικής Φράουλας.
Δηλαδή…
Ένα επεισόδιο που αφορούσε σε ΕΝΑΝ μόνο παραγωγό θα έπρεπε να κοστίσει αίμα σε ολόκληρη την παραγωγή Ελληνικής φράουλας,  να διαλύσει τους Έλληνες παραγωγούς, να στερήσει έσοδα από το Ελληνικό κράτος.

Αυτή η γενικευμένη επίθεση σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμφέροντα δεν ήταν παρά μία πρωτοβουλία πρακτόρων, που φυσικά σκόπευαν να διευκολύνουν τα ξένα αφεντικά τους για να βάλουν στο χέρι ακόμα έναν κερδοφόρο κι εξαγωγικό τομέα της Ελληνικής Οικονομίας.

Η επίθεση των κανιβάλων του Soros ήταν γενικευμένη εναντίον της Ελληνικής Φράουλας κι όχι εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου, που πυροβόλησε αμυνόμενος όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μέσω αυτής της υποθέσεως όμως, που έκαναν σημαία οι γνωστοί κύκλοι ήθελαν προφανώς να τρομοκρατήσουν κι όσους διανοηθούν οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίον αλλοδαπών.
Αυτή η υπόθεση έπρεπε να στείλει το σαφές κι αυστηρότατο μήνυμα ότι οποιαδήποτε ενέργεια με ρατσιστικό υπόβαθρο θα σημάνει την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ αλλά και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή των «ρατσιστών».

Όπως με τη δολοφονία των δύο οπαδών της Χρυσής Αυγής ο κοσμάκης έλαβε το μήνυμα ότι ακόμα και η προσέγγιση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής μπορεί να σημάνει τον θάνατο, έτσι και τώρα οι πράκτορες του Soros ήθελαν μέσω της εξοντώσεωης όλων των παραγωγών φράουλας, να στείλουν ένα σαφές μήνυμα για τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ του …«ρατσισμού» στην Ελλάδα, που φυσικά …δεν ισχύουν στο Ισραήλ.

Στην Ελλάδα (βλέπε υπόθεση Κατίδη, Καρυπίδη κλπ) ο μόνος τρόπος να κάνεις καριέρα και πολλά λεφτά χωρίς να σε ακουμπήσει κανείς, ούτε καν το ΣΔΟΕ, είναι να ακολουθείς τις οδηγίες από το Λόμπι της Νέας Υόρκης .
Έτσι η υπόθεση της Μανωλάδας επανεξετάζεται από τη «θεούσα» κα Kουτζαμάνη, στην οποία είχε αναφερθεί ο Μπαλτάκος στο περίφημο video με τον Κασιδιάρη.

Σίγμα

Υ.Γ. Ούτε μας ρώτησαν, ούτε μας ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους, να μας μετατρέψουν σε …δούλους,  αλλά και μας …«προειδοποιούν» για να ξανασκεφθούμε τις …πιθανές αντιδράσεις μας.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply