Ὑπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία …ξένων κυβερνήσεων.

Ἕνα παράδειγμα «μουλτικουλτιτέτοιου»στὴν πολιτική:
Ὑπουργοὶ νὰ παίρνουν ἀποφάσεις, ὄχι μὲ γνώμονα τὸ συμφέρον τῆς χώρας, ποὺ ὑποτίθεται ὅτι «ἀνήκουν»,  ἀλλὰ μὲ βάση τὴν δικὴ τους ἐθνικὴ καταγωγή, θρήσκευμα καὶ συμφέροντα τῆς χώρας προελεύσεώς τους.

Φρούριον

Βρεταννία-Παραιτήθηκε η υφυπουργός Εξωτερικών για τις εξελίξεις στη Γάζα

Την παραίτησή της ανακοίνωσε το πρωί η Βρεταννίδα υφυπουργός Εξωτερικών,  Sayeeda Warsi, μέσω επιστολής που υπέβαλε στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, με αφορμή την στάση της Βρεταννίας σε όσα συμβαίνουν στην Λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα η υφυπουργός έγραψε: «Δεν μπορώ πλέον να υποστηρίξω την πολιτική της κυβέρνησης για το θέμα της Γάζας», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι η πολιτική της κυβέρνησης Κάμερον για την Γάζα είναι «ηθικά απαράδεκτη» και «δεν είναι η κατάλληλη για το εθνικό συμφέρον της Βρεταννίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sayeeda Warsi, κατάγεται από το Πακιστάν, και είναι η πρώτη μουσουλμάνα υπουργός στην βρεταννική κυβέρνηση.

Δείτε τις φωτογραφίες 

ΕΝΙΚΟΣ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ὑπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία …ξένων κυβερνήσεων.

Leave a Reply