Τὸ 1821 ἦταν μιὰ παρένθεσις

Γράφει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός :

ΤΟ ΧΩΝΙ

Τελικά χάσαμε την μάχη, το 1821 ήταν μια παράνθεση. Το 2021 κλείνει αυτή η “ενοχλητική” παρένθεση της Ευρώπης. Τα Δίκτυα21, οι Ελιές και τα Ποτάμια τελείωσαν αυτό που ξεκίνησε ο Μέττερνιχ..

Το 2021 με χρέος Δημόσιο και Ιδιωτικό να πλησιάζει το 1 Τρισεκατομμύριο Ευρώ και μόνον το 1/3 των Ιθαγενών, πλέον, ενεργό θα δουλεύουμε στην Τεράστια βαμβακοφυτεία της Ελλάδας για καταθέτουμε την παραγωγική μας δραστηριότητα στους δανειστές, μισθός μόνον για τροφή, η στέγη δεν είναι δικαίωμα.

Στις ΕΟΖ ούτε η εργασία είναι δικαιώμα, είναι υποχρεώση προς την Τράπεζα που θέλει τα λεφτά της πίσω.

Τέλος χάρη στο Πεντάγωνο και την Ηγεσία του, θα πετάνε μερίκες δεκάδες αεροπλάνα, αν έχουν καύσιμα. Ο Ψυχρός Πόλεμος με την Τουρκία θα είναι πλεον ανώφελος, γιατί άλλωστε να είναι επιθετικός κάποιος προς ένα Ελληνικό νησί, όταν οι κύριες οικονομικές δραστηριότητες, λιμάνια, αεροδρόμια και ξενοδοχεία, θα ανήκουν ούτως ή αλλως στην Πύλη ;

Οποιος διαφωνεί απλά δεν θα έχει να φάει.

Καμία βία δεν είναι αναγκαία όταν χρωστάς στην Διαπλοκή.

Τα υπόλοιπα απλά τα αφήνουν στο δημογραφικό τέλος μας.

Καλά Μπάνια.

ΤΟ ΧΩΝΙ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply