Ὁ ΕΝΦΙΑ νά …περιορισθῇ ἤ νά ΚΑΤΑΡΓΗΘῌ;;;

«Μάλιστα τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Αντιμετώπισης των επιπτώσεων του ΕΝΦΙΑ δήλωσαν ότι γίνεται προσπάθεια να κατατεθεί τροπολογία για τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των 300€ ανά στρέμμα»….

Μωρὲ Μπράβο!!!
Λογικὴ καὶ γνώση νομικῆς ἐπιστήμης!!!!!!!!

Τὰ θερμά μου συγχαρητήρια!
Ἀντὶ νὰ αἰτηθοὺν κατάργηση τοῦ «νόμου», λόγῳ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (τουλάχιστον) ἱκετεύουν σὰν παρίες/κολλήγοι νᾶ μειωθῇ ἡ ἐπιβάρυνση!!!!

Οὔτε κανεὶς μιλὰ γιὰ Πρόσφυγες σὲ διοικητικὰ δικαστήρια οὔτε κὰν κοινωνικὸ αἴτημα ὑφίσταται, ἒ ;;;;

Μὲ τὸ μυαλό που κουβαλᾶτε καὶ τὶς μὴ συνάδουσες μὲ τὴν  Λογικὴ «ἀαντιδράσεις», ποὺ σᾶς ὑποδεικνύονται Σᾶς βλέπω ὅλους ἐσὰς τοὺς συντοπίτες νὰ βρίσκεστε ΕΞΩ ἀπὸ τὰ σπίτια σας τοῦ χρόνου τὸν Αὔγουστο καὶ μέσα θὰ ἔχουν ἐγκαταστασθεὶ ἐνοικιαστὲς ἀπὸ …Ἀραβία!

Ἐδῶ εἶστε καὶ ἔδω εἶμαι !

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Θ. ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΥ
Ὁδὸς Γ. Σεφέρεη, ἀριθμὸς 9, 172 34 Δάφνη
Τηλ./Φαξ: 210-6428888
Φορητό : 693-6428888
E-mail : [email protected]

Με αποκλεισμό τραπεζών στη Ζάκυνθο αντιδρούν οι πολίτες στον ΕΝΦΙΑ

Καταιγιστική είναι η μορφή που παίρνουν οι αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες ακινήτων και στο νησί μας, αφού διαπιστώσουν το ποσό με το οποίο έχουν φορολογηθεί οι ιδιοκτησίες τους μέσω του ΕΝΦΙΑ και καλούνται να το πληρώσουν στην Εφορία. Το πρόβλημα είναι πανελλαδικό αλλά στα Ιόνια Νησιά υπάρχει ιδιαιτερότητα. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης ομάδες αγανακτισμένων πολιτών προχώρησαν στην κατάληψη των τραπεζών της Ζακύνθου θέλωντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Αποφάσισαν ότι πρέπει να ξεσηκωθούν όχι για να αλλάξει ο φόρος αλλά να αποσυρθεί, ενώ ζήτησαν από όλους να είναι σε ετοιμότητα γιατί ξεκινούν κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα εναντίον αυτού του Νόμου. Οι πολίτες καταβάλουν περισσότερους φόρους από το περυσινό έτος, δεδομένου ότι θα φορολογηθούν για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα που νομιμοποίησαν καθώς και για τα κενά ή ημιτελή κτίσματα. Ο συμπληρωματικός φόρος φαίνεται να παίρνει τη θέση του κύριου και οι τιμές έχουν εκτοξευτεί, έως κι έξι φορές επάνω από τις τιμές που η ίδια η Δ.Ο.Υ είχε αρχικά προσδιορίσει. Συν τοις άλλοις βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της κρίσης που είναι τα λουκέτα, οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις και διώξεις πολιτών για χρέη προς τις τράπεζες. Μάλιστα τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Αντιμετώπισης των επιπτώσεων του ΕΝΦΙΑ δήλωσαν ότι γίνεται προσπάθεια να κατατεθεί τροπολογία για τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των 300€ ανά στρέμμα.

ἡμέρα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply