[VIDEO] Τσετσένος διοικητὴς τῆς ISIL στὴν …ΣΥΡΙΑ!!!


hellasforce.com

Ηγετικό μέλος της Τσετσενικής Αλ Κάιντα εθεάθει στο μέτωπο της Latakia !

Ένα σημαντικός Σαουδάραβας μουφτής και ένας Τσετσένος στρατιωτικός διοικητής εθεάθησαν σε μια μονάδα του Al Nusrah στο Μέτωπο της Συρίας .  Επίσης στο βίντεο βλέπουμε τον ηγέτη  Ahrar al Sham 

Ο Muslim al Shishani, τζιχάντιστής της Τσετσενίας και ο Al Nusrah στρατιωτικός διοικητής, φαίνονται σε ένα βίντεο με τον  Dr. Abdallah Muhammad al Muhaysini, Σαουδάραβα ιερέα υψηλόβαθμου μέλους της μια αλ Κάιντα !

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 26 Μαρτίου.

Στην κάμερα μιλάει ο τσετσένος Ισλαμοφασίστας και επαινεί τους τζιχαντιστές που νικούν τις συριακές δυνάμεις. Στο 1΄ λεπτό βλέπουμε άλλον ένα διοικητή τσετσενο τον Abu al Tarab Shishani.

Στο 1:53 ο Abu al Tarab Shishani έχει δει  και αγκαλιάζει τον Aboud Hassan, τον εμίρη του Ahrar al Sham, μία από τις κορυφαίες ομάδες στο Ισλαμικό Μέτωπο. Ανώτερος ηγέτες της Αλ Κάιντα είναι γνωστό ότι έχουν υπηρετήσει μαζί στην ηγεσία της Ahrar al Sham.

Ο Muhaysini, η Σαουδάραβας κληρικός μετακόμισε στη Συρία το 2013 και έχει πάνω από 240.000 οπαδούς στο Twitter, έχει υποστηρίξει δημόσια τη θέση του Al Nusrah  και το ISIL  στη διαμάχη τους με το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Sham.

Όταν ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για τον Ιανουάριο να συμβιβάσει τις ομάδες δημιουργώντας ένα δικαστήριο της σαρία για την επίλυση των διαφορών του Muhaysini με τον εμίρη Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουάχρι. Τον Φεβρουάριο, μετά το ISIS απέρριψε το σχέδιο του, Muhaysini κάλεσε τους μαχητές της ISIS και τους ηγέτες να αποστατήσουν και να ενταχθούν στην Αl Nusrah και το Ισλαμικό Μέτωπο. 

Η Μουσουλμανική al Shishani έχει εξαπολύσει τζιχάντ για τρεις δεκαετίες, σύμφωνα με μια τηλεοπτική βιογραφία που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013 και μεταφράστηκε.

Δύο ανώτεροι διοικητές της Τσετσενίας, Saifullah al Shishani και Muhammad al Shishani, έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής φέτος, ενώ η καταπολέμηση των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας στο Χαλέπι.

παρακολουθήσετε το βίντεο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply