Ἡ Δύσις κάνει ΕΜΠΑΡΓΚΟ στήν Ῥωσσία;

Τί λέγαμε;
Λέγαμε πὼς ὁ τΣυριζα ἀνεκάλυψε τὰ …βοσκοτόπια, τὴν ὥρα ποὺ 25 τόνοι ῥοδάκινα σαπίζουν…
Κι ὄχι μόνον…
Οἱ φράουλες ἔχουν δεκτεῖ ἤδη τὴν μεγαλυτέρα ἐπίθεσιν, διότι ἁπλῶς ἐξαγάγονται πρὸς Ῥωσσία…
Κι ἔτσι τώρα ὑποτίθεται τὸ Ἑλλαδοκαφριστάν, σφικτοδεμένο στὸ ἇρμα τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως, ὁδεύει πρὸς τὴν ὁλοκληρωτικὴ καταστροφή, διότι δὲν πρέπει νὰ συνεργαζόμαστε μὲ τοὺς Ῥώσσους!!! Οἱ Ῥῶσσοι εἶναι οἱ …κακοί!!!

Γιά ὅλους;
Ὄχι γιὰ ὅλους… Γιὰ κάποιους οἱ Ῥῶσσοι εἶναι σκέτο …πελᾶτες ἤ προμηθευτές!!!

ΠΟΙΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ;;;

  — ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ…

  1.– ΠΟΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

  — Για τόσο ηλίθιους μας έχετε δηλαδή; Οι εμπορικές συναλλαγές της χώρας μας με τη Ρωσσία ανέρχονται στα 9,3 δισεκατομμύρια ευρώ και το ύψος του εμπορικού ισοζυγίου μεταξύ Αθήνας και Μόσχας αντιστοιχεί στο 5%-6% του ΑΕΠ της Ελλάδας κι εσείς μας τσαμπουνάτε ιστορίες για αγρίους και ροδάκινα; 9,3 δισεκατομμύρια ευρώ θα μας στοιχίσει ο τσαμπουκάς που πουλήσατε με ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ στη Ρωσσία την ώρα μάλιστα που οι αμερικανική πετρελαιοειδών EXΟΥΝN υπόγραψει με την Ρωσσία συμφωνία 52  δισεκατομμυρίων δολαρίων για εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου όπως προβλέπει το σχέδιο «Αρκτική 2020»… Το καταλάβατε ρε πουλημένα δουλικά σκουλίκια ή θέλετε να κάνω και κακά;
Από Χάρρυ Κλυνν

2.– Στην αγορά ρωσσικών ελικοπτέρων για το Αφγανιστάν προχωρά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο

Με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, την Γερμανίας και της Γαλλίας, παρά τις δυτικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσσίας, ξεκίνησε χθες η κορυφαία έκθεση στρατιωτικής τεχνολογίας Oboronexpo 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Zhukovsky, έξω από την Μόσχα.
Οπως δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ρωσσικής αμυντικής βιομηχανίας Rosoboronexport στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti, Ιγκόρ Σεβαστιάνοφ, παρά τις αντιδράσεις του αμερικανικού Κογκρέσου, το Πεντάγωνο θα προχωρήσει στην αγορά ρωσσικών στρατιωτικών ελικοπτέρων για το Αφγανιστάν.
Οπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο αμερικανός υπουργός Αμυνας, η απόφαση για την αγορά ρωσσικών ελικοπτέρων Mi-17Β5 ανταποκρίνεται στα συμφέροντα του αφγανικού λαού, αλλά και στις δεσμεύσεις των ΗΠΑ για την παροχή βοήθειας στην Καμπούλ. Ηδη η Rosoboronexport έχει υπογράψει τρία συμβόλαια με το αμερικανικό Πεντάγωνο για την παράδοση πάνω από 70 ρωσσικών ελικοπτέρων.  
Στην φετινή Oboronexpo,  η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 17 Αυγούστου, παράλληλα με το 3ο Διεθνές φόρουμ Μηχανικής και Τεχνολογίας 2014, παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις και οι τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία της στρατιωτικής βιομηχανίας, όπως υπερσύγχρονοι πύραυλοι, ελικόπτερα, εξοπλισμός πυροβολικού, τεθωρακισμένα συστήματα μη επανδρωμένων αποστολών και εξοπλισμός τηλεπικοινωνιών. Στην έκθεση συμμετέχουν 250 αμυντικές βιομηχανίες από τη Ρωσσία, τις ΗΠΑ, την Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Κίνα, την Ινδία, την Αλγερία, την Αρμενία, τη Λευκορωσσία και την Τσεχία.
Από ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΣΙΑ

Μπαρμπανίκος

Ναί… Καὶ μετὰ θυμηθήκαμε πὼς ἔχουμε καὶ κυβέρνησιν!!!

Ἔχουμε συνειδητοποιήσει πώς τελικῶς αὐτοί κάνουν ΜΠΙΖΝΕΣ κι ἐμεῖς πληρώνουμε τίς ζημίες τους;

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply